Samenvatting van de 1e editie van het gehomologeerde toernooi op maandag vanaf Padel Club. Het was een P250 met € 300 voor het oprapen. 12 paar waren aanwezig.

Dit gesanctioneerde toernooi vond plaats gedurende verschillende ochtenden om zich aan te passen aan de werkuren van de deelnemers.

De groepsfase die plaatsvond op maandag 14 november verbaasde ons niet.
Het is logisch dat de twee paren Benjamin Tison - Frederic Pommier en Adrien Maigret - Julien Maigret gemakkelijk uit de duivin kwamengeeft alleen 5-spellen in 6-wedstrijden aan hen vier.

Op maandag speelde 21 november de ¼ en ½ finale. Opnieuw zijn deze twee paren over het toernooi gevlogen door hun tegenstanders ruim te verslaan. Toch kon de aanwezigheid van het Franse nummer 40 Jeremie Campos geassocieerd met de Franse 43 Sebastien Ruiz de Conejo verrassingen hebben gereserveerd. Ze werden helaas uitgeschakeld voordat ze een van onze twee kampioensparen konden ontmoeten.

De strijd om de 3e plaats werd gespeeld op vrijdag 25 en zag de overwinning (6 / 4 3 / 6 6 / 2) van Julien Melot en Cyril Conty tegen het paar Sebastien Gay en Thomas Schmitz die niettemin onze 40 en 43e Franse spelers in de vorige ronde.

De finale werd vanochtend gespeeld. Het was een betwiste wedstrijd die eindigde met de overwinning van Team Maigret 7 / 6 6 / 4.

Voor de gelukkigen die het op Facebook konden zien. We hebben een aantal zeer goede punten gezien. De video is beschikbaar op Facebook.

De hele wedstrijd wordt morgen geüpload op ons youtube-kanaal "The Padel Club ”.

Nogmaals felicitaties aan onze vier finalisten Benjamin Tison, Fred Pommier, Adrien Maigret en Maigret Julien.