Marta Marrero maakte deze woensdagochtend zijn grote rentree op Bordeaux P2 met de Viking, Aranzazu Osoro. Een winnende terugkeer voor de nieuwe moeder, terwijl zij en Zazu doorgingen naar de tweede ronde van het toernooi.

Het moment voor ons om terug te komen met Marta bij haar terugkeer en haar nieuwe sensaties.

Een terugkeer vol emoties

Ik ben heel blij om hier te zijn, op dit prachtige circuit in Bordeaux. Ik voelde me goed, op mijn gemak, maar aan de andere kant, Ik voelde me erg nerveus. Het was redelijk voorspelbaar dat ik deze nervositeit zou voelen, na anderhalf jaar niet gespeeld te hebben. Maar mijn partner speelde heel goed en begeleidde mij heel goed op de baan.

Ik was erg ontroerd door deze overwinning, het stelde me ook in staat een deel van de druk die ik had te verlichten. We waren erg ongeduldig om aan dit toernooi te beginnen en nu de nervositeit is afgenomen, We gaan proberen er op de baan nog wat meer van te genieten.

Een langetermijnproject met Zazu Osoro

Normaal gesproken is Aranzazu Osoro gemaakt om lang mee te gaan. Wanneer u met een nieuwe partner start, heeft u bepaalde verwachtingen. Ik denk dat we met Aranza een zeer competitief koppel kunnen vormen en goede resultaten kunnen behalen. Ik hoop dat we nog lang samen kunnen zijn, want echt, Ik heb het erg naar mijn zin gehad met haar op de baan.

Aranzazu Osoro Marta Marrero Bordeaux P2

Pensioen? Niet onmiddellijk…

Ik kan niet zeggen hoe lang ik nog speel. Voorlopig ben ik terug en denk ik helemaal niet aan mijn pensioen. Dat zou een beetje pessimistisch zijn...

Voor nu is het belangrijkste om te genieten van het moment. Er is momenteel een heel goed niveau, de jonge spelers die binnenkomen zijn erg sterk. Maar ik heb het verlangen, ik heb de energie…en mijn dochter laat mij ook doorgaan, met alles wat dat met zich meebrengt als ik toch op reis ben.

Een evolutie van het spel?

Er komen een aantal hele jonge spelers op het circuit en die zijn erg sterk, ook fysiek. Tegenwoordig traint iedereen veel en dat blijkt uit de evolutie van de sport padel.

Ik vind het echt heel positief voor de show!

Premier Padel vs World Padel Tour ?

Le World Padel Tour had veel ervaring, en de Premier Padel heeft een paar jaar achter de rug. Een begin ligt nooit voor de hand. Maar ik kan er niet te veel over vertellen omdat ik er anderhalf jaar niet was, dus ik zou niet kunnen vergelijken omdat ik nog niet veel ervaring heb op dit circuit.

Om de video volledig te bekijken, klik hier:

https://youtu.be/mte0l15VZfs
Gwenaelle Souyri

Het was zijn broer die hem op een dag vertelde hem te vergezellen op een circuit. padelSindsdien heeft Gwenaëlle de rechtbank nooit meer verlaten. Behalve als het gaat om het gaan kijken naar de uitzending van Padel MagazineVan World Padel Tour… of Premier Padel…of de Franse kampioenschappen. Kortom, ze is een fan van deze sport.