Zoals we je eerder vertelden, is Alix Collombon dat wel geregistreerd in World Padel Tour Marbella Meester met Victoria Iglesias, 12e speler op de ranglijst. En zoals ze aankondigde zijn Instagram-account, gaat de Lyonnaise een nieuw avontuur aan met de Sevillan.

De Franse kampioen blikt eerst terug op deze ongebruikelijke start van het seizoen voor haar:

“Het is een bijzonder jaar. Voor mij, die altijd bij mijn partners bleef en die elke dag met hen kon trainen sinds ze net als ik in Barcelona waren, is het dit jaar een beetje anders, aangezien Victoria mijn derde partner van het seizoen wordt.

Nu kijkt ze uit naar de toekomst naast een van de beste spelers ter wereld van de afgelopen jaren:

"Met Alejandra (Alonso) was het een project op middellange termijn, waar ik in geloofde, met een jonge speler die veel toekomst heeft. Maar afgelopen donderdag, toen Victoria me belde, was het erg moeilijk om nee te zeggen. We hebben het over een speler die veel halve finales van de kwartfinales heeft gehaald... Het is een geweldige kans voor mij, ik ben erg blij dat ze me belde. Ik ga veel werken, we gaan proberen om de best mogelijke resultaten te krijgen. Ik ben erg blij met deze nieuwe vereniging!”

Vanaf nu zeggen we tegen onszelf dat de aanvankelijke doelstelling van Alix, namelijk het seizoen eindigen bij de beste acht koppels, weer tot leven lijkt te komen. Het zal nog steeds nodig zijn om te zwepen voor de Lyonnaise en de Andalusiër, die iets meer dan 1200 punten achterstand hebben op de Alayeto-tweeling.

Collombon-Iglesias-Master-Final-alayeto-registraties

Het nieuwe Frans-Spaanse paar speelt hun eerste officiële wedstrijd in een week in Marbella tegen de jonge Marta Caparros en Carmen Goenaga.

Xan is een fan van padel. Maar ook rugby! En zijn berichten zijn net zo pittig. Fysieke trainer van meerdere padel, vindt hij atypische posts of behandelt hij actuele onderwerpen. Het geeft je ook enkele tips om je lichaamsbouw voor de padel. Het is duidelijk dat hij zijn aanvallende stijl oplegt zoals op het gebied van padel !