Anthony Lopes (30 jaar oud), Portugees internationaal en OL doelman investeert al vele seizoenen in padel. Hij gooit de Alle in Padel Lyon met Tsonga. Ter gelegenheid van de inauguratie, Padel Magazine vroeg hem.

Alle in Padel, een logische investering

“Voor mij is het een logische investering. Het feit dat Jo (Tsonga) et Thierry (Ascione) die me bij dit project vergezelden, tikte de weegschaal aan de rechterkant. Ik ben erg trots om bij hen betrokken te mogen zijn. Zij zijn vrienden."

“Er zijn geen excuses meer. Nu moet je hierheen komen Alle in Padel om te spelen en maximaal plezier te hebben. "

voorhand anthony lopes

"De padel en de voogdpost lijken erg op elkaar "

"I hou van de padel, omdat het een sport is die qua karakteristieken lijkt op de functie van doelman, vooral qua downforce. Het geeft me een mooie uitweg uit het voetbal en ga de bal raken. "

“Op de positie van de keeper is er veel lage downforce, grote beklimmingen van races van meer dan 2-3 meter, en we zijn overal attent. Net als bij padel, en dat is iets wat ik erg leuk vind aan de sport. "

"ik denk de padel geeft me meer in mijn professionele wereld, in het voetbal. Het dient mij echt vanwege de vele overeenkomsten tussen de post van doelman en de padel. '

"Nodig alle OL uit voor de All in"

"Le padel kan voetballers helpen. Er is teamgeest. En er is ook veel geest. "

“Waarom zou je op een dag niet de hele groep (OL) uitnodigen en alles met ze delen? Ik weet dat er ook liefhebbers van zijn padel bij OL, of het nu spelers zijn of in de technische staf, medisch of zelfs in de kantoren. Er zijn veel mensen die deze sport beoefenen. Het is een gelegenheid om te zien wie er echt speelt! Er zullen veel wedstrijden zijn, we zullen lachen. "

De zichtbaarheid van voetbal in dienst van padel

"Als ik op een dag een reflexstop maak, zal ik journalisten in de mixed zone na de wedstrijd vertellen dat dat te danken is aan mijn trainingen. padel, en meer in het bijzonder bij All in Padel. Ik zal het bij de volgende wedstrijd zeggen, en we kunnen het laten zien! "

Lorenzo Lecci López

Aan zijn namen kunnen we zijn Spaanse en Italiaanse afkomst raden. Lorenzo is een meertalige gepassioneerd door sport: journalistiek door roeping en evenementen door aanbidding zijn zijn twee benen. De ambitie is om de grootste sportevenementen (Olympische Spelen en WK) te verslaan. Hij is geïnteresseerd in de situatie van padel in Frankrijk, en biedt perspectief voor optimale ontwikkeling.