Aflevering 3: Leer spelen Padel intelligent kost het tijd! Geduld!

Het is een maand geleden dat ik in mijn nieuwe leven aankwam, en ik weet nog steeds niet zeker of ik me realiseerde wat er met me gebeurt. Het is geweldig!
Het moet gezegd worden dat er de afgelopen weken veel dingen zijn gebeurd, ik had niet veel tijd om het mij te vragen. De verschillende administratieve procedures in verband met mijn aankomst hebben me veel energie gekost (alles is ingewikkelder in het buitenland) en ik ben blij dat ze vandaag zijn afgerond, tot nader order! 🙃
Ik ben trots om aan te kondigen dat ik live schrijf vanaf de bank van mij gloednieuw appartement, gelegen op 5 minuten van mijn club. Na een tijdje zonder internet te hebben overleefd (het is hard archie eerlijk, op weg om het te proberen?), Ben ik nu weer verbonden met de rest van de wereld en kan ik eindelijk wat tijd nemen voor een derde debrief!
De afgelopen twee weken waren ook erg druk omdat ik begon met wedstrijden! Zo staan, naast het aanhoudende tempo van de training, twee toernooien op het circuit van Madrid op het programma (wedstrijden op Spaanse schema's: tussen 20 uur en middernacht 😴). Het niveau in dit circuit is iets lager dan dat van de World Padel Tour maar het is nog steeds erg sterk. Perfect zodat ik kan beginnen met het invoeren van de dingen die ik tijdens de training heb geleerd en dat ik ook vooruitgang boek in mijn management van de wedstrijd vóór de start van de World Padel Tour.
Eerste twee toernooien zeer bemoedigend. De eerste speelde met Cristina, speler van slechts 16 jaar, die heel goed speelt, we verloren in de kwartfinales tegen de twee beste spelers van het circuit van Madrid. Zeer interessante spellen, constructief en behoorlijk verslaafd waarbij ik niet gefrustreerd raakte en ik probeerde te vechten met mijn wapens tegen twee zeer ervaren spelers. Ik kreeg de kans om het tweede toernooi te spelen met een geweldige speler gesponsord door BULLPADEL, Paz Alonso. We hebben echt genoten van het veld en we worstelden voordat we in de halve finale bogen na een zeer nauwe wedstrijd in drie sets. Een paar uur na de nederlaag, iets minder goed, denken we noodzakelijkerwijs een beetje meer aan zijn familieleden op die momenten, maar de volgende dag, wanneer ik wakker word, was mijn motivatie nog groter. Dat is waarom ik zie dat ik van competitie hou in alles wat het vertegenwoordigt, en me er goed van bewust dat nederlaag een van de mogelijke resultaten is.
Voor mijn volgende toernooi van het Madrilenische circuit dat volgende week gepland staat, zou ik de enorme eer hebben om het veld met mijn teamgenoot te delen Cata Tenorio, 13e wereldspeler, die vandaag echt een vriend is geworden met wie ik mijn dagelijkse training deel. Wat een geluk ... ik kan niet wachten!
Dit toernooi wordt gevolgd door mijn eerste terugkeer naar Frankrijk in het weekend van 4 / 5 maart ter gelegenheid van het toernooi P1000 die zal plaatsvinden op Padel Centraal Lyon ! Ik kan niet wachten om mijn oude teamgenoot Audrey en alle Franse spelers daar te ontmoeten (en ook om Frans te spreken zonder na te denken, het zal me een beetje rust geven)! Kom wat mooie dingen bekijken Padel vrouwelijk!
Ondertussen ga ik dit weekend naar Pamplona, ​​in het noorden van Spanje, voor de officiële presentatie van deMonte Carlo Arena Entrena-team Padel die ik de kans krijg om deel uit te maken van het jaar 2017 en die zijn plaats in het Spaanse teamkampioenschap zal verdedigen. Bijna alle beste spelers ter wereld maken deel uit van dit team, dus ik loop het risico dit jaar voor het eerst supportrice en waterdrager te zijn, maar wat een plezier om er deel van uit te maken, een unieke ervaring om te gaan jij voor mij.
Met mijn trainer Gaby gebeurt het altijd heel goed, ik leer veel dingen in elke training. Ik denk binnenkort een roman te kunnen publiceren met mijn aantekeningen over de verschillende raden, een goede redacteur om mij aan te bevelen? 😉
Wat ik nu moet doen, is geduldig, constant en slingerend zijn, elke dag van training die voorbijgaat, zonder me te ontmoedigen. Omdat ik uren en uren moet spelen om echt en logisch te begrijpen hoe deze sport werkt en hoe ik het moet oefenen. Ik moet leren hoe ik met mijn wapens moet spelen om effectief te zijn op een veld en slim spelen. Omdat ik hier ben gekomen om te leren spelen Padel in alle intelligentie, en ik geloof dat ik met Gaby daarvoor op een zeer goede school zit. Zelfs als ik zeker weet dat hij zich een paar dagen afvraagt ​​of ik mijn ingenieursdiploma niet in een verrassingszakje heb gehaald 😎 en me een beetje uitlacht (ik verdien het!), Ondersteunt hij me echt bij het leren dagelijks en het is erg merkbaar.
Het bezoek van mijn ouders afgelopen weekend maakte me gek en mijn batterij is momenteel 100% opgeladen voor alle nieuwe avonturen die op me wachten!
Hieronder is een kleine preview van het programma van mijn volgende 6-weekend!
Planning overvol volgend weekend:
  • 25/26 februari: presentatie van het Monte Carlo Arena Entrena-team Padel in Pamplona
  • 26 februari - 4 maart: Madrileniaans circuittoernooi met Cata Tenorio
  • 4/5 maart: Frans P1000-toernooi Padel Centraal Lyon naar Lyon
  • 11 / 12 maart: Team Spaans kampioenschap in La Nucia
  • 18 / 19 maart: Teamkampioenschap van de regio Navarra
  • 25 maart - 31 maart: World Padel Tour van Santander
  • 1/2 april: Frans P1000 Country Club-toernooi Padel in Aix en Provence
Ik vertel je dit alles in de volgende aflevering, zodra ik een momentje vind in dit drukke schema!
Bedankt voor het volgen!
Een zeer snel,
Laura 😘
Franck Binisti

Franck Binisti ontdekt het padel bij de Pyramid Club in 2009 in de regio Parijs. Sindsdien maakt Padel deel uit van zijn leven. Je ziet hem vaak door Frankrijk reizen door de grote Franse paddle-evenementen te dekken.