De kwartfinales van de APT Padel Future 1000 Ronde van Hongarije vond plaats op vrijdag 3 september. De drie favoriete paren van de competitie bereikten de halve finale, de Spanjaarden Jacob de Witte et Manuel Fernandez nu al de revelatie van het toernooi.

In de eerste wedstrijd van de kwartfinales werd de clash van de Portugese spelers gewonnen door Vasco Pascoal / Miguel Oliveria op een score van 6-4 / 6-4 tegen de broers Miguel et Nuno Deus.

Miguel Oliveira linkshandige forehand APT Padel op 2021

Dan zijn ze Jeremy Scatena et Amilcar Bejarano wie won een grote wedstrijd tegen de Portugezen Ricardo Martens / Henrique Barbosa. De meeting werd namelijk in drie sets gewonnen door de Argentijn en de Fransen: 6-3 / 3-6 / 6-3.

In de derde wedstrijd van de dag, de Spanjaarden en beginners op het APT circuit Padel Toren, Manuel Fernandez / Jacob de Witte bereikte met gemak de halve finale door het Franse paar te verslaan Jerome Inzerrillo / Jean-Thomas Peyrou in twee droge sets: 6-1/6-2.

De wedstrijd die de kwartfinales van deze Future 1000 sloot, leverde de veelbelovende Portugese spelers op Pedro Araujo / Afonso Fazendeiro naar Brazilianen Lucas de cunha / Pedro Flores. De wedstrijd werd beslist in drie sets: 4-6 / 6-1 / 1-6 in het voordeel van de Brazilianen.

De Portugees Vasco Pacoal en Miguel Oliveira nemen het vandaag om 15:00 uur op tegen de Spanjaarden Manuel Fernandez en Jacobo Blanco. In de tweede halve finale neemt Scatena / Bejarano het op tegen Lucas Da Cuhna / Pedro Flores.