Dit volgen APT Hublot Monaco Meester, met op het programma vandaag alle kwartfinales die volgen Padel Magazine.

20:17 uur: Windahl / Gutierrez releasen de APT n°1

Er was ons een titanenwedstrijd beloofd, die hebben we gekregen. Nou bijna. Het duo Windahl/Gutierrez, dat voor het eerst op de APT verscheen, stond tegenover de leiders van de Maxi Arce/Franco Dal Bianco-ranglijst. In een wedstrijd van zeer, zeer hoog niveau waren het uiteindelijk de Zweed en de Argentijn die hun tegenstanders versloegen.

Eindstand: winst Windahl Gutierrez 7-6 4-6 6-3

18:02 uur: Barrera / Britos op hun wolk

Uitstekende prestaties van het Barrera/Britos-paar dat zijn . bevestigt uitstekende vorm op dit moment door in 2 sets te winnen van het duo Julianoti / Quiles. Een prestigieuze overwinning, die hen bovendien in staat stelt het laatste plein van deze APT Hublot Monaco Master te bereiken.

Eindstand: 7-5 6-3 Barrera/Britos

16 uur: Uitslag van de 50/1 van de damestafel

De 1/4 finale is voorbij en we weten nu dat alle teams zich hebben gekwalificeerd voor de laatste ronde van deze APT Hublot Monaco Master. Wedstrijd resultaten:

Alja Behram / Baharak Soleymani vs Asa Eriksson/Cornelia Lister: 6-4 6-2

Filipa Mendonca/Caterina Vilela vs. Margarida Fernandes/Cristina González : 6-7 7-5 4-6

Erika Zanchetta/Martina Parmigiani vs Marta Gonzalez/Mafalda Fernandes: 6-0 6-6 (wedstrijd onderbroken wegens blessure)

Mireia Herrada/Maria Rodriguez vs. Cristina Carrascosa/Isabel Dominguez: 7-6 6-1

16 uur: Een masterclass door Chiostri en Alfonso

Overwinning voor het paar Chiostri/Alfonso, en met stijl! Als we het zwavelachtige karakter van het Germani / Torre-paar noemden tijdens hun zegevierende kwartfinale tegen Restivo / Ramos, viel het Chiostri / Alfonso-paar eerder op door hun doodse kalmte en hun onfeilbare kalmte. Daartegenover leek het Braziliaanse duo Da Cunha / Flores vandaag overweldigd en vond geen oplossing tegen de Argentijnen.

Eindstand: Overwinning Chiostri / Alfonso 6-4 6-3 in 1u09 spel.

Statistieken Chiostri/Alfonso vs Da Cunha/Flores APT Monaco 2022

14 uur: Allemandi / Torre onder hoge spanning!

Na een spannende wedstrijd kwam het Germani/Torre-paar uit een mogelijke val tegen het Restivo/Ramos-paar. Zij kwalificeren zich voor de halve finales van deze APT Hublot Monaco Master. Eindscore: Overwinning Germani/Torre 3-6 6-3 7-6

Zie de samenvatting van de bijeenkomst in onderstaand artikel:

14 uur: Update over de 1/4 Dames!

We kennen al 2 van de 4 halve finalistenparen van deze APT Hublot Monaco Master, ze zijnAlja Behram/Baharak Soleymani en Margaridas Fernandes/Cristina Gonzalez. Ze versloegen respectievelijk Asa Eriksson/Cornelia Lister (6-4 6-2) en Mendonça/Vilela (7-6 5-7 6-4).

11:57 uur: Om ook het live van de 1/4 finale Heren te volgen

Vind de link om de vergaderingen van de mannentafel live te volgen, hier:

11 uur: Middagprogramma

Na de meisjes bij de opening is het de beurt aan de herenloting om de arena te betreden. De wedstrijden vinden plaats op het centre court vanaf 12 uur.

12 uur: Juan Restivo/Diego Ramos vs Agustin Torre/Tito Allemandi

gevolgd door: Lucas Da Cunha/Joao Flores vs Federico Chiostri/Gonzalo Alfonso

gevolgd door: Pablo Barrera/Andres Britos vs Julio Julianoti/Federico Quiles

gevolgd door: Franco Dal Bianco/Maxi Arce vs Daniel Windahl/Cristian Gutierrez

08 uur: Het ochtendprogramma

Na een vrij intense Ronde van 8 is het tijd voor de kwartfinales van de vrouwen die vanochtend en aan het begin van de middag zullen plaatsvinden. Hier volgen de posters:

9 uur: Alja Behram/Baharak Soleymani vs. Asa Eriksson Krueger/Cornelia Lister

10:45 uur: Filipa Mendonça/Caterina Vilela vs Margarida Fernandes/Cristina Gonzalez

12 uur: Erika Zanchetta/Martina Parmigiani vs. Marta Gonzalez/Mafalda Fernandes

13:15 uur: Mireia Herrada/Maria Eulalia Rodriguez vs. Cristina Carrascosa/Isabel Dominguez

De wedstrijden zijn hier live te bekijken:

[vrijdag 15 april]

22 uur: Einde van de vrouwenronde van 03

Aan het einde van een ademloze dag vol wendingen en wendingen, gaf de Women's Round of 8 ons hun oordeel. Hier is een samenvatting van de Women's round of XNUMX resultaten van deze APT Hublot Monaco:

Alja Behram / Baharak Soleymani vs. Raluca Sandu/Noemi Aguilar: 3-6 6-4 7-5

Asa Erikson Krueger/Cornelia Lister vs Florencia Lucia/Sofia Formigal: 6-2 6-2

Antonette Andersson/Biljana Billie Gajic vs. Erika Zanchetta/Martini Parmigiani : 0-6 7-5 2-6

Pilar Albarran Villalon/Rocio Albarran Villalon vs Marta Gonzales/Mafalda Fernandes : 6-7 7-5 7-5

Filipa Mendonca/Catarina Vilela vs Amanda Girdo/Anna Akerberg: 4-6 6-3 6-2

Margarida Fernandes/Cristina González vs Dilara Yutkuran/Kristina Clement: 6-1 6-1

Elodie Invernon/Charlotte Soubrié vs. Mireia Herrada Ruiz/Maria Eulalia Rodriguez : 2-6 6-3 3-6

Vanessa Alonso/Silvia Lopez vs. Cristina Carrascosa/Isabel Dominguez Munaiz : 2-6 4-6

21:31: Britos en Barrera tonen hun grote armen!

Aan het einde van een geïmproviseerde nachtsessie won het paar Andres Britos/Pablo Barreda in 3 sets in een zeer strakke wedstrijd vol wendingen tegen Alex Chozas/Tolito Aguirre. Vanaf de eerste set hadden we het gevoel dat we recht zouden hebben op een prachtig gevecht dat geen uur zou duren. En het miste niet. Het duurde 3u14 spelen voor deze wedstrijd om de winnaars in deze wedstrijd te vinden. En de winnaars zijn Britos en Barreda die winnen met 6-7 7-6 7-5

18:07 uur: Arce / Dal Bianco aan de finish!

Aan het einde van de 3 sets was het Arce / Dal Bianco die liet zien welk hout ze aan het opwarmen waren! De eerste set was zo'n formaliteit voor Arce en Dal Bianco, dat we tegen onszelf konden zeggen dat deze schok van de dag uiteindelijk "pschit" zou worden. Cayetano en Jose Carlos gaven echter niet op en verrasten de nummer 1 van de APT in de geldtijd van de 2e set. Geprikkeld, de Argentijnen waren gewoon hardnekkig in de 3e en pakten hun ticket voor de kwartfinales van deze APT Hublot Monaco Master.

Statistieken Arce/Dal Bianco vs Rocafort/Gaspar APT MONACO 2022

Eindstand: Victory Maxi Arce / Cayetano Rocafort 6-2 4-6 6-0

Ze zullen in de volgende ronde het paar Daniel Windahl / Cristian Gutierrez ontmoeten in een wedstrijd die al naar poeder ruikt!

16 uur: Julianoti / Quiles met een ijzeren vuist!

Een eenzijdige wedstrijd voor het Braziliaans-Argentijnse duo, dat de hele wedstrijd de leiding hield. Julianoti en Quiles waren vandaag simpelweg te sterk om hun tegenstanders in gevaar te brengen. Overwinning op de stand van 6-1 6-2 tegen het Javier Pérez/Simon Vasquez-paar. Zij zullen het opnemen tegen de winnaars van de ontmoeting tussen Andres Britos/Pablo Barrera en Alex Chozas/Leonel Aguirre.

15 uur: Volg de achtste van de damestafel

Wedstrijden om live te bekijken Padel Magazine :

15:30 SOLEYMANI / BEHRAM vs SANSU / AGUILAR

16:30 uur ALBARRAN/ALBARRAN vs GONZALEZ/FERNANDES

17:30 uur GIRDO / AKERBERG vs FILIPA MENDONCA / CATARINA VILELA

18 uur CARRASCOSA/DOMINGUEZ vs ALONSO/LOPEZ

15 uur: Chiostri / Alfonso moest werken!

In een wedstrijd die op papier in hun voordeel leek, streden Gonzalo Alfonso en Federico Chiostri in drie sets tegen het Zweedse paar Viktor Stjern en Daniel Appelgren, om uiteindelijk de overwinning te claimen. Ze wonnen de wedstrijd met een score van 6-3 3-6 6-3. Ze kwalificeren zich voor de ronde van 8 van deze APT Hublot Monaco Master en nemen het in de kwartfinales op tegen de Brazilianen Lucas Da Cunha/Joao Pedro Flores.

13 uur: Allemandi en Torre schakelen Oliveira en Melgratti . uit

Mini aardbeving op de Central! In een wedstrijd die werd aangekondigd als een hechte tegenstander die zeker in de beste van 3 sets zou eindigen, bewees het nieuwe Germani/Torre-paar aan iedereen dat ze zeker op hen zullen moeten rekenen. Als we in de eerste set werden getrakteerd op een hoogvliegend gevecht, dat eindigde in een tie-break, in de tweede is er gewoon geen wedstrijd en was het Argentijnse paar onpartijdig door geen enkele wedstrijd toe te geven. Eindstand: Overwinning 7-6 6-0 Germani/Torre

12:08 Windahl/Gutierrez onder controle!

Het Zweeds-Argentijnse duo won in 2 sets van Del Moral / Egea met een bijna perfecte score. Met een 6-1 6-3 overwinning plaatste het duo zich voor de kwartfinales van deze APT Hublot Monaco Master.

11:36 De tweede set tussen Windahl / Gutierrez vs Del Moral / Egea volgt live

11:10 uur: De eerste gekwalificeerd voor de kwartalen

Op de centrale, het Braziliaanse paar Lucas Silveira Da Cunha/Joaoo Pedro Flores won van Antonio Luque en Vasco Pascoal met een score van 6-3 7-6.

In de club gaven Diego Ramos en Juan Restivo ons een echt recital in een zeer aangename wedstrijd, waarbij ze in 2 sets wonnen van Miguel Deus en Nuno Deus. Eindscore: Victory Restivo / Ramos 7-5 6-1

10:32 uur: Invernon / Soubrié aan de finaletafel!

Zeer goede prestatie van onze blauwe Charlotte Soubrié en Elodie Invernon die zich kwalificeerden voor de ronde van 6 van deze APT Hublot Monaco Master en officieel aan de finaletafel plaatsten! Overwinning op de stand van 2-6 4-XNUMX tegen het duo Pando / Mazo.

9 uur: De wedstrijden beginnen bij de Centrale en bij de Club

De 8e finales zijn begonnen!

Vind de wedstrijd tussen Miguel Deus / Nuno Deus en Juan Restivo / Diego Ramos live op Padel Magazine. Volg ook de ontmoeting tussen Antonio Luque / Vasco Pascoal vs Lucas Silveira Da Cunha / Joao Pedro Flores, uitgezonden door de APT!

Alle LIVE links vind je in onderstaand artikel!

8:02: Het volledige programma voor de ochtend

We vinden vanmorgen:

9 uur: Antonio Luque / Vasco Pascoal vs Lucas Silveira Da Cunha / Joao Pedro Flores (CENTRAAL)

9 uur: Miguel Deus/Nuno Deus vs. Juan Restivo/Diego Ramos (CLUB)

11 uur: Agustin Torre/Tito Allemandi vs. Miguel Oliveira/Yann Melgratti (CENTRAAL)

11 uur: Daniel Windahl/Cristian German Gutierrez vs Matias del Moral/Pablo Egea (CLUB)

12:30 uur: Daniel Appelgren/Viktor Stjern vs Fedrico Chiostri/Gonzalo Alfonso (CENTRAAL)

[Dag van donderdag 14 april]

20:48 uur: Uitschakeling van Barsotti / Martin aan de poorten van de finaletafel!

Na een groot gevecht verloor onze Blues van de Zweedse n°1. Leidde 1 set naar 0, de driekleuren pakten overal een ronde op, om uiteindelijk te verliezen na een groot gevecht in de 3e set. Eindresultaat: overwinning van het paar Akerberg / Girdo 6-2 2-6 6-4

19:30 uur: Kwalificatie van Chozas / Aguirre in 8e

Het duo Chozas/Aguirre had geen tijd te verliezen in deze slotwedstrijd van de dag op woensdag in het centrum. Droge overwinning in 2 sets, met slechts 3 kleine games tegen het Spaanse duo Florensa / Quiros. Eindstand: Overwinning voor Chozas/Aguirre 6-1 6-2

19:15 uur: Om de wedstrijd van Wendy Barsotti en Melissa Martin tegen de Zweedse N°1 live te volgen

18 uur: Rocafort en Gaspar kwalificeren zich!

In dit duel tussen Spanjaarden en Argentijnen is het uiteindelijk het Spaanse paar, bestaande uit Rocafort en Gaspar, die de wet op de grond heeft laten heersen. Zegevierend in een zeer krappe eerste set met een score van 7-5, misten de Spanjaarden niets in de tweede. Overwinning in 2 sets voor Rocafort / Gaspar op 7-5 6-2

17:13 uur: Cayetano Rocafort gaat de baan op!

De wedstrijd tussen Cayetano Rocafort/Jose Carlos Gaspar en Juan Pablo Dip Nazar/Matias Gonzalez staat op het punt van beginnen.

17 uur: Pérez en Vasquez winnen na beslissende tiebreak!

In een wedstrijd met een scenario dat een Hollywoodfilm waardig is, won het paar Pérez/Vasquez een bittere strijd tegen het duo Ferreyra-Arganaras. Overwinning in 3 sets voor Zweeds-Spaans koppel: 2-6 6-3 7-6

16 uur: Pérez en Vasquez pakken een 13e set!

Het Pérez/Vasquez-duo was scherpzinniger en nam meer initiatief en greep de 2e set met autoriteit met een score van 6-3. We hebben dus recht op een beslissende 3e set in deze wedstrijd.

15 uur: Eerste set voor Ferreyra / Argañaras!

Zonder te forceren won het Argentijnse duo in deze eerste set van de tegenstanders. Ze wonnen de eerste ronde met 6-2.

15:04: Het Spaans-Zweedse duo betreedt de baan tegen de Argentijnen

De wedstrijden worden hervat in deze APT Hublot Monaco Master! In de eerste wedstrijd van de middag nemen Javier Pérez en Simon Vasquez het op tegen Relys Ferreyra en Juan Argañaras. De wedstrijd vindt plaats op het centrale veld en is hier direct live te volgen:

13 uur: Julianoti / Untouchable Quiles

Zonder in hun middelen te hoeven duiken, namen Julianoti en Quiles de vergadering vanaf het begin op eigen kracht. Zeer solide, ze wonnen in 2 sets: 6-1 6-3, tegen Bejarano/Puppo.

12:17 uur: Solide zoals Windahl en Gutierrez!

Windahl en Gutiérrez winnen van Maxi Sanchez en Cristian Gutierrez, met een score van 6-2 6-2. De Zweed en de Argentijn glippen daardoor de ronde van 8 in.

10:32 uur: Del Moral / Egea zonder druk!

Met ijzeren vuist beheerste het duo Del Moral/Egea het tempo van de wedstrijd perfect om in 2 sets te winnen: 6-2 6-2. De Argentijnen plaatsen zich daardoor voor de 8e van de ronde van XNUMX.

10:05 uur: De set in de hand voor Del Moral / Egea

Het Argentijnse duo begint met een knal op de centrale. Ondanks omstandigheden vergelijkbaar met gisterochtend (veel wind), won ze de eerste set zonder te trillen met 6-2.

9:14 uur: De 1e wedstrijd

De aftrap van de dag wordt gelanceerd door Matias del Moral (23e in de APT) en Pablo Egea (18e in de APT) die zal worden geconfronteerd met Ricardo Martens (39e) en Pedro Araujo (56e). Het Argentijnse duo, dat de favoriet krijgt, zal nog op zijn hoede moeten zijn voor het 100% Portugese duo dat hun zegje hoopt te doen in deze wedstrijd.

8:57 uur: Het volledige programma voor woensdag