Tijdens ons verblijf in Suede, interviewden we de jonge en opkomende padel Portugees Pedro Araújo. Laten we eens kijken wie er achter deze getalenteerde APT-speler zit Padel Toren.

Het interview is vlak daarvoor afgenomen Kungsbacka Open I die gisteren zondag 18 juli 2021 eindigde.

Santiago Plazas: Wie is Pedro Araújo?

Pedro Araújo: Hij is een jongen die gepassioneerd is door sport en vooral padel, daarom speel ik professioneel. Ik ben ook gepassioneerd door wedstrijden, de sensaties die daarbij horen, trainen en het ontdekken van nieuwe culturen.

Santiago Pleinen: Hoe lang heb je gespeeld padel ?

Pedro Araújo: Sinds mijn 16e, en nu ben ik 21… Tot die tijd heb ik tennis gespeeld. Ik ben begonnen toen ik 4 jaar oud was! Sinds ik de verandering heb aangebracht, zijn de gevoelens nogal gunstig, de gevoelens op het veld geven me veel plezier. Ik krijg steeds meer zin om plezier te hebben.

Santiago Pleinen: Je bent een van de jongste spelers op het circuit. Denk je dat dit invloed heeft op de manier waarop je speelt?

Pedro Araújo: Ja, het is duidelijk, er zijn genoeg spelers op het circuit die net zoveel jaren ervaring hebben als ik, dus ik voel een verschil... maar deze jeugd heeft ook een goede invloed op mijn speelstijl. fysiek voordeel en tijd om te leren.

Faze-Araújo APT Zweden 2021
Faze en Araújo na zijn overwinning

Santiago Pleinen: Wat zijn je verwachtingen van deze Open in Zweden?

Pedro Araújo: Mijn verwachtingen zijn gekoppeld aan resultaten. Als ik me in topvorm voel, streef ik ernaar om zoveel mogelijk wedstrijden te winnen... Bovendien zijn we in Zweden, een land dat ik aan het ontdekken ben. Het is de eerste keer dat ik deelneem aan een wedstrijd ver van Spanje of Portugal. Het is een geweldige ervaring voor mij.

Santiago Pleinen: Binnenkort vindt het FEPA Europees Kampioenschap plaats, zie jij jezelf eraan deelnemen?

Pedro Araújo: Eerst moet je geselecteerd worden. Ik werk veel om daar te komen en hoop daar te zijn. Ik geloof dat ik op de goede weg ben en ik zal mijn best blijven doen om succesvol te zijn.

Santiago Pleinen: Als je iets van 5 jaar geleden tegen Pedro Araújo zou kunnen zeggen, welk advies zou je hem dan geven?

Pedro Araújo: Om door te gaan en vol te houden ... Ik had graag willen beginnen met spelen padel eerder... Spaanse of Zuid-Amerikaanse spelers hebben extra ervaring die in de loop van de tijd wordt opgedaan.

Santiago Pleinen: Hoe zie je jezelf over vijf jaar?

Pedro Araújo: Ik hoop mijn beste prestatie neer te zetten. Speel met de beste ter wereld en strijd veel in de finale!

Om het hele interview in het Spaans te zien, staat het hieronder:

https://youtu.be/oN90nvQOC14

Colombianen zijn er dol op padel ! Dus ja, we zijn niet de beste, maar het belangrijkste is om mee te doen. Je hebt het begrepen, ik ben de chico die uit Bogota komt en ik ben van plan om de . te markeren padel van mijn afdruk met Padel Magazine.