Arnaud Laudebat, amateurspeler van de P25 van de tweede etappe van de Cupra Padel Tour 2024, die plaatsvond om Padel Factory, geeft ons zijn indrukken.

“Ik heb mijn rijbewijs gehaald bij Padel Fabriek, twee of drie weken geleden om de P25 te maken. Verder speel ik hier af en toe doordeweeks, meestal op dinsdagavond. De reden voor mijn deelname aan het toernooi is dat mijn neef wilde dat we samen deelnamen aan een toernooi in P25, en hij vertelde me over de Cupra Padel Ronde. Omdat ik beschikbaar was, hebben we het samen gedaan. 

Qua toernooiresultaten was het voor ons niet geweldig. We speelden drie groepswedstrijden, we verloren de eerste en de tweede, maar wonnen toch de derde…

Eerlijk gezegd is het evenement over het algemeen super leuk, het was een geweldige dag vind ik!”

https://youtu.be/uVTqwDjqTQg
Dorian Massy

Nieuwe volger van padelIk ben gefascineerd door deze dynamische sport die strategie en behendigheid combineert. Ik vind in de padel een nieuwe passie om te ontdekken en met u te delen Padel Magazine.