Bij het padel spelen we niet noodzakelijk met de juiste regels. Een van de fouten is om te geloven dat je de bal 2 een keer in zijn racket kunt slaan met de bijnaam: "de dubbele rebound'.

1 / Als er een dubbele rebound in het paddle-racket is, maar deze actie verandert de baan van de bal niet of dat deze dubbele rebound in de continuïteit van de beweging van de speler blijft.
BAL FOUT.

2 / Als er een dubbele rebound in het paddleracket is en deze actie een verandering van richting van de bal veroorzaakt.
BAL FOUT.

Samengevat legt de Spaanse Federatie uit dat wat er ook gebeurt en ongeacht de omstandigheden, vanaf het moment dat er een dubbele rebound in het racket is, de bal in alle opzichten fouten zal bevatten.

Franck Binisti - PADEL MAGAZINE
Franck Binisti

Franck Binisti ontdekt het padel bij de Pyramid Club in 2009 in de regio Parijs. Sindsdien maakt Padel deel uit van zijn leven. Je ziet hem vaak door Frankrijk reizen door de grote Franse paddle-evenementen te dekken.