Yann Auradou en Max Moreau, die hebben besloten om de krachten te bundelen op de padel Frans in 2021 beantwoordde onze vragen.

De resultaten van het seizoen 2020

Padel Magazine : Yann, dit is het einde van de samenwerking met je vriend Morgan Mannarino, wat is jouw oordeel over dit jaar 2020 waarin er niet veel toernooien waren?

Yann Auradou: “Helaas niet veel te eten in 2020! Een goede prestatie in Laval om het jaar te beginnen met een overwinning tegen Le Panse / Boissé, waarna we in de toernooien die volgden verloren van sterkere. Kleine spijt in 1/8 bij de Pyramids tegen Authier / Lopes, we verloren in 3 sets, maar we hadden het beter kunnen doen in de wedstrijd.

Ik had veel ambities met Momo, maar zijn klassement liet ons helaas niet toe om een ​​“gemakkelijke” ronde te rijden. Omdat we niet het zaad waren van de P2000 en de grote P1000 waren we dat wel te afhankelijk van de loting om ver te komen. We hadden in één wedstrijd een goed team kunnen neerzetten, maar naar mijn mening niet consistent genoeg om er twee uit te komen. Hoewel Morgan in de regio Parijs woont, was het soms ook moeilijk voor ons om af te spreken om samen te trainen. "

Mannarino Auradou padel P2000-piramides

Padel Magazine : Max, we hebben je na de opsluiting niet op de WPT gezien, is het voorbij voor jou? Hoe beoordeelt u dit avontuur?

Max Moreau: "Voorlopig ligt de WPT achter meHoe dan ook, met de gezondheidscrisis wilde ik daar niet per se naartoe, dus voorlopig nee, ik zal niet spelen, maar we weten niet wat morgen zal brengen, we zullen zien. Het zal in ieder geval een hele goede ervaring blijven, ik heb veel mensen ontmoet, ik ben erg blij, het spelniveau is gewoon erg hoog, je moet drie wedstrijden goed spelen om in previa te komen, dus het is erg moeilijk . Met de opsluiting werd het voor mij een beetje ingewikkeld om door te gaan, wetende dat ik vandaag in Parijs ben. Ik heb er altijd van gedroomd om in het grijs en in de regen te leven, daarom ben ik naar het noorden gegaan (lacht)! "

Maxime Moreau forehand volley World Padel Tour

De redenen voor deze nieuwe vereniging

Padel Magazine : Jullie zijn allebei in Parijs, hoe heb je besloten om samen te spelen?

Max Moreau: “Deze vereniging is eenvoudig tot stand gekomen. Er zijn veel paarwissels geweest in Frankrijk, Ik had Adrien Maigret voorgesteld om met hem rechts te spelen, maar hij wilde niet, want hij had al zijn project met JT wie is zijn supervriend. Plots was Yann helemaal alleen, we hadden nog nooit samen gespeeld maar trainden in Parijs, ik realiseerde me dat hij kwaliteiten had die ik zocht in een rechtse speler: een goede smash, snelheid, een goede lichaamsbouw, en bovendien voelt hij het spel goed. Nu zullen we samen vooruitgang moeten boeken als team en dat ik goed ben, want ik weet zeker dat hij heel goed zal spelen. "

 

Yann Auradou: 'Omdat Max nu op Poissy zit, hebben we samen getraind tijdens de opsluiting. We realiseerden ons dat we heel goed samen konden spelen, en dat we veel gemeen hadden: heel snel, heel explosief en vol ambitie. Door deze overeenkomsten kunnen we gemakkelijk tactische schema's opzetten.

Hij is een topspeler in Frankrijk met veel ervaring. Het zal zijn rol zijn om het met mij te delen en mij te begeleiden bij de te volgen tactieken.

In ruil Ik zal hem mijn frisheid en mijn motivatie brengen om de doelen te vinden die we zullen stellen! En ik kan zien dat ze high zijn! "

Hun doelen voor 2021

Padel Magazine : Kun je ons meer vertellen over deze doelen voor het komende seizoen?
Yann Auradou: "Win P2000, win de Franse kampioenschappen en krijg toegang tot Team Frankrijk.
Dit seizoen wordt heel spannend, want met het Tison / Bergeron-paar worden de kaarten herverdeeld, en door hen die voor mij een beetje boven de rest uit staan, zijn de andere teams dus gelijk om uit de hoed te komen zal het moeten zijn 1000%.
En zo niet om wat Pre Previa van de WPT te doen om ervaring op te doen voor mijn rol, om de APT te spelen als er toernooien zijn in Frankrijk, en wat FIP. Ik kan niet wachten om daar te zijn! "

Max Moreau: “De doelstellingen zijn simpel: we zullen proberen om zoveel mogelijk toernooien in Frankrijk te doen en zo efficiënt mogelijk te zijn. We zullen vooral wennen aan samen spelen en plezier maken. We willen natuurlijk graag de Franse kampioenschappen winnen, het zal moeilijk worden want er is een team dat opvalt, Bergeron / Tison, en achter verschillende teams die ook heel goed spelen, zullen we heel goed moeten zijn. De WPT is moeilijk omdat ik niet genoeg punten heb om aan de tafels deel te nemen, we zullen om een ​​Wild Card moeten vragen. De APT kan interessant zijn, je moet zien hoe het allemaal evolueert. Het doel is Team Frankrijk, het is een voorrecht om je land te mogen vertegenwoordigen, als je het hebt geproefd, wil je meer. En bovenal vind ik dat Yann het enorm verdient en ik zal er alles aan doen om het daar te maken! ”

Max Moreau Gedempte forehand volley world padel tour

"Weten hoe je aan beide kanten moet spelen"

Padel Magazine : Yann, we zagen je reageren op opmerkingen van Jérémy Scatena die zei dat er achter Bergeron en Tison rechts een groot niveauverschil was in Frankrijk, kun je ons meer vertellen?

Yann Auradou: “Ja, ik had op Facebook een briefje gezet over de beste rechtse spelers, het was vooral een kleine knipoog naar mijn vriend Scat die had gezegd dat achter Bergeron / Tison de andere rechtse spelers ver in termen waren. niveau.

Uiteraard kan ik mezelf niet vergelijken met semi-professionals die 5 uur per dag trainen bij wereldtopspelers. Maar ik heb mijn eigen wapens, en ik heb een groot hart, dus ik zal er alles aan doen om ze in mijn diago te verdraaien! (lacht).

Er zijn veel andere goede rechtse spelers in Frankrijk, ik denk aan Robin Haziza, Justin Lopes, Nicolas Trancart, Jean-Thomas Peyrou, Loïc Le Panse, Simon Boissé, Jérémy Ritz ... plus spelers die pushen: Jérôme Inzerillo, Dylan Guichard, Pierre Destombes, en ik ben er zeker een paar vergeten. "

Padel Magazine : Trouwens, Max, sommige spelers van Team Frankrijk zeiden dat je heel goed speelde aan de rechterkant. We zien steeds meer spelers naar rechts gaan, Yann bijvoorbeeld ook zijn ex-partner. Je deed het tegenovergestelde: voel je je echt beter aan de linkerkant?

Max Moreau: “Ja, ik ben rechts begonnen en ben toen naar links verhuisd, daar heb ik echt getraind en daar voel ik me het meest vrij. Laten we zeggen dat ik het gevoel heb dat ik me links beter kan uitdrukken. Rechts spelen stoort me niet, ik vind het erg leuk, maar er zijn ook een paar hele goede rechtse spelers in Frankrijk, en ik denk niet dat ik beter ben dan zij. Nu weet je het nooit, je moet weten hoe je aan beide kanten moet spelen, als het midden in het seizoen gebeurt, veranderen we, Yann gaat naar links en ik naar rechts! "

Franck Binisti

Franck Binisti ontdekt de padel in de Club des Pyramides in 2009 in de regio Parijs. Sinds padel maakt deel uit van zijn leven. Je ziet hem vaak op tournee door Frankrijk om de grote evenementen van te verslaan padel français.