De 25-jarige Franse profspeler voegt zich bij de Toulouse Stadion. De rood-zwarte club heeft een heel mooi project voor de padel.

"Het is een logische keuze," uitgedrukt de drievoudig Frans kampioen tussen 2017 en 2019 naast Johan Bergeron.

“Via mijn vrienden van Stade Toulousain rugby, kwam ik erachter dat Stade Toulousain tennis een ambitieus project wilde opzetten voor de padel​ Het interesseerde me meteen. Ik heb toen contact opgenomen met de president Marc Tiersonnier. '

Gewatteerd rugby

“Het project sprak me aan. En ik ging eindelijk deze nieuwe uitdaging aan. Ik ben dus de nieuwe referent padel binnen de club. Ik vertrek deze week naar Madrid, waar ik het hele jaar door sta voor het profcircuit, maar zodra ik terug kan komen naar Toulouse, ben ik bij de club. Ik zet me in voor de lange termijn, " uitgelegd Bastien Blanqué.

Uit zijn namen kunnen we zijn Spaanse en Italiaanse afkomst raden. Lorenzo is een meertalige gepassioneerd door sport: journalistiek door roeping en evenementen door aanbidding zijn zijn twee benen. Hij is de internationale heer van Padel Magazine. Je ziet het vaak op de verschillende internationale wedstrijden, maar ook op de grote Franse evenementen. @eyeofpadel op Instagram om zijn beste foto's te zien van padel !