Fernando Belasteguin geplaatst voor de tweede ronde van deOredoo Qatar Major 2022. Bij deze gelegenheid wilde Bela een krachtige boodschap sturen naar alle spelers in de padel.

“Buiten het spel vind ik het een speciaal toernooi voor iedereen. We starten een nieuwe fase van padel professioneel. Vandaag heb ik het geluk dat ik heb gewonnen en de microfoon heb: ik wil een bericht sturen.

bekijk de bal fernando belasteguin qatar

“Laat degenen die van sport houden, laat degenen die houden van padel doe met ons mee. ik denk de padel, ondanks alle ruzies die er de afgelopen jaren zijn geweest, is niet gestopt met groeien. Ik kan me niet voorstellen wat er zou kunnen gebeuren als alle acteurs dezelfde kant op zouden gaan.”

"Ik vraag degenen die echt van deze sport houden om lid te worden van de PPA en de FIP, dat we allemaal dezelfde kant op gaan voor het welzijn van de sport."

Deze woorden doen ons nadenken over wat? Bela had gezegd op de microfoon van: Padel Magazine, meer dan een jaar geleden.

Uit zijn namen kunnen we zijn Spaanse en Italiaanse afkomst raden. Lorenzo is een meertalige gepassioneerd door sport: journalistiek door roeping en evenementen door aanbidding zijn zijn twee benen. Hij is de internationale heer van Padel Magazine. Je ziet het vaak op de verschillende internationale wedstrijden, maar ook op de grote Franse evenementen. @eyeofpadel op Instagram om zijn beste foto's te zien van padel !