Fernando Belasteguín, de legende van padel, is ervan overtuigd dat hij nog een mooie toekomst voor zich heeft en is van plan dat bekend te maken.

De 43-jarige Argentijn, altijd aan de top van zijn vorm en zijn carrière, staat bekend als een speler die constant traint om zich altijd te verbeteren. Bela wil niet stoppen, hij heeft altijd trek padel en hopen dat het morgen beter gaat.

Het is aan de media De Spanjaarden dat de GEIT van padel wereld sprak over de toekomst van zijn carrière:

“Ik had het geluk dat ik het heel, heel goed heb gedaan, maar ik kan je verzekeren dat ik erin geloof en nog steeds train met dezelfde overtuiging dat het beste van mijn carrière nog moet komen. “

Hij vervolgt als volgt: "Tot op de dag van vandaag voel ik me niet de beste speler in de geschiedenis. Wat ik voel is dat ik moet blijven verbeteren om competitief te blijven. Als december 2024 aanbreekt, kijk ik terug en kan ik je vertellen hoe ik me voel.

Zou het einde van 2024 de horizon van de Argentijn zijn voor een mogelijke pensionering van de sport?

Eén ding is zeker, met zo'n bescheidenheid en zoveel talent, we zullen nog lang van hem horen!

Eleonore Coulibaly

Wat een genot om journalist te zijn midden in de padel, een aantrekkelijke groeiende sport. Ik hoop dat u geniet van de aangeboden inhoud. Tot binnenkort wellicht op de piste!