Terwijl hij zich voorbereidde om de oefenwedstrijd samen met Cyril Hanouna te spelen tegen Sylvain Wiltord en Arnaud Clément afgelopen zondag voor de grote finale van de Greenweez Paris Premier Padel Major, sprak Benjamin Tison over zijn ervaring bij Roland-Garros.

Bij de microfoon Padel Magazine, vertrouwde hij zijn volgende doelen en een belangrijk punt van zijn persoonlijkheid toe.

“Doelstellingen 1/8e finale volgend jaar”

“Ja zeker volgend jaar het doel voor Premier Padel zou zijn om 1/8e finale te maken en waarom niet minstens één keer een 1/4. We zullen dat volgend jaar of zelfs dit jaar in Mexico zien, want er zal ook een Major zijn. Natuurlijk is het mijn droom om zo lang mogelijk op het centre court bij Roland-Garros te staan. Dit jaar hebben we geen slecht toernooi, maar we komen een moeilijk paar tegen, zo is het.

We verliezen 6/3 – 7/6, het is jammer, maar het is de ervaring die erbij komt kijken.”

“Groeiende populariteit”

"Sinds World Padel Tour van Toulouse en nu dit toernooi op Roland-Garros op padel wordt steeds bekender, dus de beste spelers waarvan ik deel uitmaak, worden vaak meer erkend en gevraagd. Bovendien geeft het met een gastheer als Cyril Hanouna of andere sterren als Zinédine Zidane meer zichtbaarheid. de padel explodeert en ik zie enkele negatieve reacties op Facebook-artikelen, dus het is een goed teken, de jaloerse mensen beginnen erbij betrokken te raken (lacht). Dit maakt me blij, want het betekent dat de padel groeit in populariteit."

“Ik ben een oprecht persoon”

“Ik ben een heel openhartig en heel oprecht persoon, soms kan het me parten spelen en ik weet dat ik moeite moet doen in de manier waarop ik met bepaalde mensen spreek, maar als ik iets zeg, denk ik dat. Ik hou ook van debatteren. Als er mooie dingen zijn zeg ik het zoals vandaag bij Roland-Garros en als er minder goede dingen zijn moet je het ook zeggen want anders vind ik het oneerlijk.

Bekijk het interview hieronder volledig.

Sébastien Carrasco

Fan van padel en van Spaanse oorsprong, de padel stroomt door mijn aderen. Heel blij om mijn passie met u te delen via de wereldreferentie van padel : Padel Magazine.