Benjamin Tison heeft besloten de krachten te bundelen met de ervaren Martin Sanchez Piñeiro om het seizoen voort te zetten. Hij legt ons deze keuze uit.

“Het ging vanzelf”

“Martin had me twee maanden geleden gebeld toen hij van partner was veranderd, ik had hem verteld dat ik doorging met Teo. Daar spraken we elkaar weer en we besloten samen te spelen. We hebben het altijd goed met elkaar kunnen vinden en bovendien zal hij, aangezien zijn vrouw in Barcelona woont, vaak bij mij komen trainen.

Het ging vanzelf, we kunnen het goed met elkaar vinden buiten de baan en hij is iemand met een enorme ervaring, die bij de beste ter wereld heeft gestaan ​​en die vorig seizoen in een kwartfinale speelde tijdens de Valladolid Masters."

Een mooie ontwikkeling

Voor het eerst in zijn carrière zal Benjamin Tison de baan delen met een speler die deel uitmaakte van het neusje van de zalm padel wereld.

"Toen ik besloot naar Spanje te gaan, als iemand me had verteld dat ik op een dag met Martin Sanchez Piñeiro zou spelen, had ik het niet per se geloofd!"

Vanaf nu kunnen we niet wachten om te zien wat deze nieuwe vereniging gaat geven!

Xan is een fan van padel. Maar ook rugby! En zijn berichten zijn net zo pittig. Fysieke trainer van meerdere padel, vindt hij atypische posts of behandelt hij actuele onderwerpen. Het geeft je ook enkele tips om je lichaamsbouw voor de padel. Het is duidelijk dat hij zijn aanvallende stijl oplegt zoals op het gebied van padel !