De Franse nummer 1, Benjamin Tison, retourneert Laurent Trupiano van Wij houden van tennis bij zijn eerste stappen in de padel jusqu'au World Padel Tour. Politiek, toernooien, spelersverenigingen, Benjamin zegt het allemaal.

extracten.

Als een Word-speler Padel Tour (WPT), geïnspireerd door de komst van QSI met de steun van de International Federation of padel om nog een professioneel circuit te creëren?

Ik denk dat dit goed nieuws is, vooral omdat het de strategie van QSI is om de rol van de spelers, en met name het prijzengeld, verder te versterken. Dat is het probleem met de WPT, de winnaar van een etappe verdient gemiddeld 9 euro en dat is niet genoeg. De komst van QSI is logisch, want de padel exploderen over de hele wereld. Het is dus ook nodig om het hoge niveau qua marketing en entertainment te structureren. In 2022 zijn er dus twee circuits, en ik speel beide. Logischerwijs speel ik 34 toernooien; Dat is veel, maar ik ga niet klagen!

Technische vraag: is het echt handig om een ​​backhand met twee handen te hebben? padel ?

Ik verwachtte deze vraag, ik krijg hem vaak gesteld. Het is simpel: als de bal voor me ligt, speel ik met twee handen; als het het glas raakt, doet het dat niet. Tegenwoordig ben ik een beetje de enige die deze techniek oefent, maar ik denk niet dat ik dat niet lang zal blijven doen, omdat veel spelers hebben begrepen dat met name in ruil voor service de tweede hand erg handig kan zijn en zeer effectief. .

Om meer te lezen, het gebeurt hieronder!

Franck Binisti

Franck Binisti ontdekt de padel in de Club des Pyramides in 2009 in de regio Parijs. Sinds padel maakt deel uit van zijn leven. Je ziet hem vaak op tournee door Frankrijk om de grote evenementen van te verslaan padel français.