Het Franse duo Blanqué/Maigret, aanwezig op een persconferentie, sprak voor hun intrede vandaag in deze Greenweez Paris Premier Padel Major tegen het Pérez/Iriart-paar.

hun tegenstanders

Bastien Blanqué : "Ik ken Carlos Pérez tegen wie ik al heb gespeeld en van wie ik vorig jaar al heb verslagen in Marbella. Aan de andere kant ken ik de speler aan de linkerkant (Emiliano Iriart) helemaal niet!”

Adrien Maigret: “Wat mij betreft, ik ken geen van beide spelers, het wordt een totale ontdekking op het veld. We zullen proberen ons aan te passen en we hebben vooral het geluk dat we gecoacht worden door onze Franse coach Pablo Ayma, die ons volgens mij de juiste instructies zal geven om te proberen deze wedstrijd te winnen.

Bastien Blanque Adrien Maigret Greenweez Paris Premier Padel Major persconferentie

Op hun medewerking

Bastien : “We speelden samen in het Franse team tijdens een wedstrijd tegen Spanje. We hadden best een goede match, we hebben games die elkaar goed aanvullen. Adri gaat veel naar voren, ik verdedig graag en neem de tijd. We deden vorige week een voorbereidend toernooi in Amsterdam, we verloren in de eerste ronde in de loting maar we hadden een grote wedstrijd tegen een grote reekshoofd. We zijn goed, we hebben vertrouwen en we spelen goed samen!”

Adrien : “We hadden een aantal goede opwarmingswedstrijden op de zijvelden. We speelden een keer op de centrale, we hadden ook goede gevoelens. We voelen ons sowieso goed bij elkaar!”

Een atypisch paar?

Adrien : “Het is zeker dat we voor verrassing kunnen zorgen. Vooral omdat op het circuit de spelers me niet zo goed kennen, aangezien ik voornamelijk in Frankrijk speel.

Ik kan verrassen met mijn agressieve spel door veel naar het net te gaan. Maar goede Bastien is er om alle ballen erachter te verdedigen, het is zijn verantwoordelijkheid, ik laat hem zijn best doen."

Bastien : “Mensen kennen me omdat ik al een flink aantal jaren op het circuit zit, maar Adri speelt ook niet in alle toernooien op het circuit en bovenal speelt hij normaal gesproken links. Het wordt dus heel ongebruikelijk. Adri zal zijn spel grondig spelen, ik zal alles verdedigen en zo zal het heel goed zijn. Dit zal verrassen!”

Bekijk hier de volledige persconferentie:

Om de vergadering te volgen, is het ICI !

Nasser Hoverini

Gepassioneerd door voetbal, ontdekte ik de padel in 2019. Sindsdien is het zo gek geweest op deze sport dat ik mijn favoriete sport heb opgegeven.