De komiek en radiopresentator was ook aanwezig bij deze viering van padel georganiseerd door de Franse tennisfederatie op Roland Garros.

De onruststoker van de paf, bekend om zijn interpretaties van Sébastien Patoche en Jimmy Foxtrot, probeerde de padel.

Bij de microfoon Padel Magazine vertrouwde hij niet zonder humor zijn eerste indrukken op de baan toe.

“Het is de eerste keer voor mij op een circuit van padel en ik zeg het voor degenen die graag aan de slag willen, het is te mooi want je hebt er meteen plezier in. Ik herinner me dat in het begin, als je begint met tennissen, je je hele leven bezig bent met het halen van de ballen die je 50 meter van het veld afstuurt. Dit is helemaal niet het geval. Het is gewoon leuk".

“Ik denk dat ik games ga spelen met mijn vrienden en bovendien hebben we het geluk dat Arnaud Di Pasquale de leiding heeft over de padel met de hand van een meester en die me vertelde dat we konden spelen”.

“Ik zou graag mensen willen uitdagen, maar dat kan ik niet omdat ze fysiek sterker zijn dan ik en ze kunnen me bedreigen, dus ik zal niets zeggen.'.

"Als ik zou moeten kiezen, zou ik tegen Jean Luc Mélenchon spelen (lacht). Ik weet niet waarom ik dat zeg, ik zei zijn naam willekeurig!"

Bekijk hieronder het volledige interview:

Sébastien Carrasco

Fan van padel en van Spaanse oorsprong, de padel stroomt door mijn aderen. Heel blij om mijn passie met u te delen via de wereldreferentie van padel : Padel Magazine.