Aflevering 1: Laura Clergue begint aan haar nieuwe leven als een professionele World Padel Tour-speler. Ze traint in Madrid en maakt zich op voor het 2017-seizoen.

'Er is nog werk!'

Van 15 tot 19 december maakte ik van de World Padel Tour Master Final gebruik om een ​​kleine reis naar Madrid te organiseren. Dit verblijf liet me toe om games gewoon geweldig te zien, maar ook om een ​​beetje te baden in wat mijn nieuwe leven zal worden. Voor nu vind ik de sfeer nogal relaxed en leuk, ook al is het altijd frustrerend om toeschouwer te zijn, maar wat een spektakel! Er is werk! 😅
Tijdens de verschillende verblijven die ik dit afgelopen jaar in Spanje heb kunnen doen, maar ook tijdens de internationale evenementen zoals de Europese kampioenschappen en de wereldkampioenschappen heb ik al spelers en stafleden van de Wereld Padel kunnen ontmoeten Tour die ons altijd met open armen en met ongelooflijke sympathie verwelkomt, ondanks de taalbarrière.
Ik hoop natuurlijk dat mijn officiële welkom op het circuit net zo goed zal zijn. Maar ik denk dat alle acteurs van de World Padel Tour eindelijk blij zijn te zien dat het is geïnternationaliseerd, maar ook om enkele nieuwe gezichten te zien in deze wereld die eindelijk is gesloten en waarin iedereen elkaar kent.

Mijn toekomstige sponsors

Deze week was een belangrijk punt voor mij omdat ik hiermee een eerste contact kon leggen met sommige van mijn toekomstige sponsors zoals BullPadel maar ook met mijn toekomstige academie en mijn toekomstige club, waar ik 80% van mijn tijd toch door zal brengen. volgend jaar, wees mijn toekomstige thuis. Dus ontmoette ik het hele team van BullPadel die echt geweldig met me was. Ze lieten me kennismaken met het nieuwe materiaal voor 2017, waar ik echt naar uitkeek! Het belangrijkste voor mij was om volgend jaar de rackets, mijn werktool, te kunnen testen. Ze leenden me in bruikleen en de schoenen voor mijn korte terugkeer naar Frankrijk, zodat ik het model kan vinden dat het beste bij me past.

De Monte Carlo International Sports Academy

Ik heb toen geprofiteerd van mijn verblijf in Madrid om een ​​appartement te vinden en tijd door te brengen met mijn toekomstige coach om alles te organiseren binnen de Monte Carlo International Sport Academy in het Sport Center Manolo Santana in het westen van Madrid.
Missie volledig geslaagd omdat ik een thuis heb gevonden. Om te beginnen zal ik in een groot huis in de buurt van de club (5 minuten) wonen met een dame. Het huis is perfect ingericht met een slaapkamer, een badkamer met een eigen ingang, dus ik ben ervan overtuigd dat ik me ten minste de eerste maanden goed zal voelen in deze accommodatie. Ik denk dat ik daar eenmaal zal kunnen zien of deze accommodatie bij mij past, en dat ik meer bereid ben te weten waar ik wil wonen en met wie. 😉

Mijn toekomst

Ten slotte hebben we met mijn coach de organisatie van mijn typische weken besproken, de wedstrijden waaraan ik ga deelnemen, mijn werktempo, de mentaliteit die ik zou hebben, mijn toekomstige potentiële teamgenoten, mijn sponsors, kort van mijn nieuwe leven. Het maakte me heel gek om een ​​beetje met hem hierover te debriefen, omdat al deze vragen al een tijdje in mijn hoofd draven en ik ben blij dat ik het heb besproken met iemand die de antwoorden wist!
De essentiële informatie is dat mijn autorit naar Madrid gepland staat voor de 13 van januari om fit te zijn voor mijn eerste individuele training de 19 van januari.
Plaats in de tussentijd de laatste administratieve stappen, het afronden van bagage, zonder te vergeten een minimaal fysiek niveau te blijven handhaven om klaar te zijn vanaf de eerste training!
Alle informatie over mijn eerste weken in Madrid en mijn trainingsteam in de volgende aflevering.
Bedankt voor het volgen! 😘
Facebook-pagina: https://www.facebook.com/lauraclerguepadel
Franck Binisti

Franck Binisti ontdekt het padel bij de Pyramid Club in 2009 in de regio Parijs. Sindsdien maakt Padel deel uit van zijn leven. Je ziet hem vaak door Frankrijk reizen door de grote Franse paddle-evenementen te dekken.