Aflevering 1: Laura Clergue begint aan haar nieuwe leven als profvoetballer World Padel Tour. Ze traint in Madrid en bereidt zich voor op het seizoen 2017.

"Er is nog werk!"

Van 15 tot en met 19 december heb ik van de mooie gelegenheid gebruik gemaakt World Padel Tour Master Final om een ​​kort verblijf in Madrid te organiseren. Tijdens deze reis kon ik gewoon geweldige wedstrijden zien, maar ook een beetje baden in wat mijn nieuwe leven zal worden. Op dit moment vind ik de sfeer vrij ontspannen en prettig ook al is het altijd frustrerend om alleen toeschouwer te zijn maar wat een spektakel! Er is werk! 😅
Tijdens de verschillende verblijven die ik afgelopen jaar in Spanje heb mogen maken maar ook de internationale evenementen zoals de Europese kampioenschappen en de wereldkampioenschappen heb ik al spelers en stafleden van de World Padel Tour die ons ondanks de taalbarrière altijd met open armen en met ongelooflijke sympathie verwelkomen.
Ik hoop natuurlijk dat mijn officiële welkom op het circuit net zo goed zal zijn. Maar ik denk dat alle acteurs van de World Padel Tour zijn eindelijk blij om te zien dat het internationaliseert maar ook om enkele nieuwe gezichten te zien in deze wereld die uiteindelijk vrij gesloten blijft en waarin iedereen elkaar kent.

Mijn toekomstige sponsors

Deze week was een belangrijke kwestie voor mij omdat ik hierdoor een eerste contact zou kunnen leggen met een aantal van mijn toekomstige sponsors, zoals BullPadel maar ook met mijn toekomstige academie en mijn toekomstige club, waar ik volgend jaar nog 80% van mijn tijd zal doorbrengen, dus mijn toekomstige thuis. Dus ik ontmoette het hele team van BullPadel wat echt geweldig voor me is geweest. Ze presenteerden me het nieuwe materiaal voor het jaar 2017, waar ik erg naar uitkeek! Het belangrijkste voor mij was om volgend jaar sneeuwschoenen te kunnen testen, mijn werktuig. Ze leenden ze aan mij uit, samen met de schoenen voor mijn korte terugkeer naar Frankrijk, zodat ik het model kon vinden dat het beste bij mij paste.

 De Monte Carlo International Sports Academy

Ik heb toen geprofiteerd van mijn verblijf in Madrid om een ​​appartement te vinden en tijd door te brengen met mijn toekomstige coach om alles te organiseren binnen de Monte Carlo International Sport Academy in het Sport Center Manolo Santana in het westen van Madrid.
Missie volledig geslaagd omdat ik een thuis heb gevonden. Om te beginnen zal ik in een groot huis in de buurt van de club (5 minuten) wonen met een dame. Het huis is perfect ingericht omdat het een slaapkamer heeft, een badkamer met een onafhankelijke ingang, dus ik ben ervan overtuigd dat ik me ten minste de eerste maanden goed zal voelen in deze accommodatie. Ik denk dat ik daar eenmaal zal kunnen zien of deze accommodatie bij mij past, en dat ik meer bereid ben te weten waar ik wil wonen en met wie. 😉

 Mijn toekomst

Ten slotte hebben we met mijn coach de organisatie van mijn typische weken besproken, de wedstrijden waaraan ik ga deelnemen, mijn werktempo, de mentaliteit die ik zou hebben, mijn toekomstige potentiële teamgenoten, mijn sponsors, kort van mijn nieuwe leven. Het maakte me heel gek om een ​​beetje met hem hierover te debriefen, omdat al deze vragen al een tijdje in mijn hoofd draven en ik ben blij dat ik het heb besproken met iemand die de antwoorden wist!
De essentiële informatie is dat mijn autorit naar Madrid gepland staat voor de 13 van januari om fit te zijn voor mijn eerste individuele training de 19 van januari.
Plaats in de tussentijd de laatste administratieve stappen, het afronden van bagage, zonder te vergeten een minimaal fysiek niveau te blijven handhaven om klaar te zijn vanaf de eerste training!
Alle informatie over mijn eerste weken in Madrid en mijn trainingsteam in de volgende aflevering.
Bedankt voor het volgen! 😘
Facebook-pagina: https://www.facebook.com/lauraclerguepadel
Franck Binisti

Franck Binisti ontdekt de padel in de Club des Pyramides in 2009 in de regio Parijs. Sinds padel maakt deel uit van zijn leven. Je ziet hem vaak op tournee door Frankrijk om de grote evenementen van te verslaan padel français.