Het is officieel: StarVie kondigde via een persbericht de contractverlenging aan tussen het Spaanse merk en Cecilia herhaalt.

Inderdaad, op 31 maart wilde de Argentijnse speelster, voormalig nummer 1 van de wereld, haar vertrouwen in Starvie tonen door het avontuur met haar voort te zetten.

Een vertrouwensrelatie tussen de speler en het merk

"Ik kwam aan om StarVie in 2011 en nog een jaar aan het merk verbonden zijn, maakt me erg blij.
Voor mij zijn ze als mijn familie en ik hoop het avontuur met hen voort te kunnen zetten tot de dag dat ik besluit met pensioen te gaan.

En zelfs als ik stop met concurreren, zal ik nog steeds op welke manier dan ook verbonden zijn met StarVie. zodat ik ze al mijn ervaring kan blijven brengen en ze zo elke dag kan verbeteren dag zoals ze al een aantal jaren doen”Zegt hij Cecilia.

Jorge Gomez de la Vega, directeur van StarVie vertrouwde op deze extensie: “Het is een eer voor ons dat Cecilia werkt nog een jaar samen met het merk. Ze is een voorbeeld van professionaliteit en zelftranscendentie. Ze is in de loop van de tijd een onbetwistbaar lid van het team geworden en we hopen dat deze relatie nog een paar jaar zal voortduren.'.

Een succesvolle carrière

Als de Argentijnse speelster momenteel de 34e plaats in de WPT-ranglijst bezet, moet eraan worden herinnerd dat ze 4 jaar op de eerste plaats ter wereld stond.

Argentinië heeft 24 internationale toernooien gewonnen en werd in 2004 en 2006 met Argentinië tot wereldkampioen gekroond.

Als de 20×10 haar favoriete plek is, lijkt het erop dat de speler ook uitblinkt in de microfoon van de WPT, aangezien ze als consultant optreedt tijdens wedstrijden in het Engels voor het Movistar-kanaal. Ze brengt al haar expertise en analyse naar het spel.

Geassocieerd met de Julia polo, zal ze deze woensdagochtend onder ogen zien Alix Collombon en Jessica Castello in de 1/16e ronde van de WPT Alicante Open.

Sébastien Carrasco

Fan van padel en van Spaanse oorsprong, de padel stroomt door mijn aderen. Heel blij om mijn passie met u te delen via de wereldreferentie van padel : Padel Magazine.