Cedric Catterman, directeur van Padel Factory Pau, komt naar onze microfoon tijdens de tweede fase van de Cupra Padel Tour 2024.

Een gloednieuwe club met acht tracks

'Ik ben begonnen padel in 2019 en het was echt een favoriet. En dus stelde ik mezelf de vraag om mijn carrièrepad volledig te veranderen en plotseling een project te starten padel. Ik ben destijds met mijn project begonnen en het is in 2020 uitgevoerd op een eerste club met vier velden. Er was een goede dynamiek, het kwam heel snel van de grond en ik besloot om aan een project van acht sporen te beginnen en daar hebben we onlangs ongeveer 200 meter van het oude geopend en een project van 8 velden op nieuw terrein.” 

“Ik had al een beetje tennis gespeeld, maar het was niet echt mijn favoriete sport, het was meer squash en dat deed ik vrij regelmatig, een à twee keer per week, maar niet op hoog niveau. Racketspellen zijn altijd een passie voor mij geweest: pingpong, en ook een beetje pelota.”  

Carlo Catterman

Uitstekende feedback voor de Cupra Padel Toren!

“We hebben geweldige feedback gehad. Ik heb het vorig jaar als speler meegemaakt bij PadelNBlock in Mont-de-Marsan, ik ken de club en de managers heel goed en werd door Cupra benaderd om deze stap te zetten. Het was belangrijk voor mij om het te doen omdat ik als speler een geweldige tijd heb gehad met veel activiteiten, het staat open voor iedereen, voor kinderen, voor toeschouwers...

De feedback die ik daar heb gekregen, zijn geweldige momenten voor iedereen: de toeschouwers, de spelers, de kinderen. Het is een evenement dat de moeite waard is om in stand te houden!” 

https://youtu.be/5zIjLl1Brl4
Dorian Massy

Nieuwe volger van padelIk ben gefascineerd door deze dynamische sport die strategie en behendigheid combineert. Ik vind in de padel een nieuwe passie om te ontdekken en met u te delen Padel Magazine.