Charlotte Gabas, een echte vaste klant bij padel, maakt deel uit van Team Blauw Laura Clergue. Ze vertelde ons over deAll Star Remontada Padel.

Regelmatig oefenen padel om vooruitgang te blijven boeken

De eerste keer dat ik speelde padel, het was in 2015 in Spanje, op het tennistoernooi van Madrid.

Wat mijn huidige praktijk betreft, train ik niet genoeg. Ik zou heel graag veel regelmatiger willen spelen, maar ik vind het een beetje lastig met mijn schema. Sinds de opening van de pistes op Aquaboulevard kunnen we meer trainen omdat het pal naast ons Canal+ kantoor ligt. Ik probeer één keer per week te spelen, maar dat is niet altijd gemakkelijk.

Als ik in het zuiden ben, speel ik veel met mijn broer en schoonzus die er gek op zijn padel.

Een verlangen om toernooien te spelen om je niveau te meten

Ik zou graag meer toernooien willen doen, ik doe een beroep op mensen die dit samen met mij willen doen. Ik zou graag mijn spelniveau beter willen kunnen inschatten. Ik heb het gevoel dat ik vooruitgang maak, maar ik zou heel graag verder willen, vooral in de verdediging. Ik moet nog vooruitgang boeken, vooral met de dubbele ramen, het is een beetje paniekerig!

Toernooien zijn de beste manier om vooruitgang te boeken padel. Ik heb samen met mijn broer een P250 gedaan, het niveau was echt te hoog, maar het was een geweldige ervaring, ik begreep veel dingen op de grond.

Blijf leren met je kapitein Laura Clergue

We werken samen aan Canal+, het is geweldig om hem bij ons te hebben. Ze gaf me wat advies en vroeg me zeker te zijn van mijn foto's en geen enkel risico te nemen. Om vaak mijn backhand-salvo te gebruiken, wat ze best goed vindt.

Charlotte Gabas
Lea Deutsch

Gepassioneerd over Padel sinds 2018 met talloze ervaringen op het gebied van communicatie en contentcreatie, wil ik mijn passie met u delen via mijn geschriften.