Laura Clergue heeft een droom en ze wil er komen door te werken om geen spijt te hebben.

Aflevering 4: " Als je niet voor je dromen werkt, zal iemand je inhuren om voor de jouwe te werken Steve Jobs

De debrief

Ik heb het vorige hoofdstuk afgesloten met een idee van het programma van mijn komende weken. Nu kom ik terug van deze super intense weken en met veel dingen om met je te debriefen. In bulk: een Spaanse teammedaille per team, de ervaring van de WPT Santander, een nieuwe teamgenoot gevonden en nog steeds verliefd op mijn huidige leven.

Medaille van Spaanse kampioen per team

Om te beginnen kwam ik terug van mijn weekend in La Nucia, met de medaille van Spaanse kampioen per team Om de nek. Diefstal? Misschien mag je het zo noemen, want ik stond op de bovenste trede van het podium zonder al te moe te worden. Maar ik heb buitengewone herinneringen aan dit weekend in dit Monte Carlo Arena Entrena-team Padel. Het dragen van dezelfde kleuren als de allerbeste spelers ter wereld, en je uiteindelijk op je gemak voelen onder hen omdat ze je super verwelkomen, dat is onbetaalbaar. Een maaltijd tussen de Alayeto-zussen en Marta Marrero, een intense discussie over een kippendij met Bela en hier krijg ik wekenlang een boost. Ik mokkel echt niet mijn plezier.

Le World Padel Tour van Santander

Nog een mijlpaal van de afgelopen weken, mijn deelname aan mijn eerste World Padel Tour (WPT) van dit nieuwe seizoen, dat van Santander. Ik speelde met Filipa, een Portugese speler en ik was zeer tevreden met ons resultaat, mijn coach Gaby ook. We zijn de pre-kwalificatiefase gepasseerd en hebben verloren in de kwalificatie tegen 1 nummer 6 hoofd van die kwalificaties op de strakke 4 / 6 4 / XNUMX score. Ik heb hier iets nieuws aan mijn spellen opgemerkt. Ik haat het nog steeds om zoveel te verliezen, maar ik heb geleerd om te verliezen zonder mijn hele leven in twijfel te trekken. Hier hangt de nederlaag altijd over ons heen, zoveel wordt het niveau verhoogd in alle toernooien. Dus ik leerde het positieve uit deze nederlagen te halen, vooral omdat ik meestal uit games ga op het moment dat ik het gevoel heb de beste match van mijn leven te hebben gemaakt en ik nu echt mijn vooruitgang merk. Ik heb geen tijd voor misplaatste trots na een nederlaag, we moeten teruggaan naar direct werk.

Méli Garcia, de nieuwe partner

Bovendien vond ik andere super positieve informatie van de afgelopen weken een nieuwe teamgenoot voor de volgende Spaanse toernooien en de WPT en ik ben heel blij met ons nieuwe team. Haar naam is Meli Garcia, ze staat in de 10-top van het Madrilenische circuit, is rechtshandig, heeft 27-jaren en speelt echt goed! Het maakt me aan het lachen, omdat het zoeken naar een nieuwe teamgenoot me een beetje laat nadenken over zowel het zoeken naar een baan of het begin van een relatie met een man. Hier organiseren we een eerste trainingswedstrijd om te zien wat dit oplevert, de coach van elk van de spelers is er. Zoveel te zeggen dat stress op dit moment belangrijk is, hier heb ik de indruk tijdens een sollicitatiegesprek te zijn. Zoals altijd besluit ik alles in het veld te geven en de humor te gebruiken om te communiceren en me te laten geloven dat ik te ontspannen en natuurlijk ben. Dat is precies hoe het gebeurde met Meli en in het veld kunnen we meteen goed met elkaar overweg. Als de trainingswedstrijd voorbij is, wachten we uiteindelijk op een sms, een whatsapp, een Instagram-advertentie, een tweet, wat ons ook een positief signaal geeft na deze eerste testwedstrijd! Gelukkig vertelt haar coach me heel snel na de training zelf over de super positieve feedback, mijn coach deelt deze mening ook. Nieuw team gevormd, ik ben heel blij!

Richting A Coruña voor de WPT

Le volgende Wereldtoernooi Padel Tour zal plaatsvinden om A Coruña, de tweede week van mei, zal ik in de tussentijd een paar kleine toernooien hier spelen met Méli. De tijd tussen deze eerste twee World Padel Tour is lang genoeg voor meisjes, en het ziet eruit als een nieuw voorseizoen. Dit is goed, want voor mij is al deze voorbereidingstijd nodig om mijn spel op zijn plaats te krijgen. Daarnaast ben ik een paar weken geleden van fysieke trainer veranderd. Ik werk nu mee Pablo Bernardi. En ik kan je vertellen dat hij begreep dat er een nieuw voorseizoen voor me beschikbaar was en dat ik enkele weken de tijd had om fysiek te lijden zonder dat dit een negatieve invloed op mijn resultaten had. Dus ik lijd elke ochtend tijdens mijn bijna twee uur natuurkunde, en het ergste is dat ik het leuk vind. Gelukkig mijn super fysio Huesos in Forma Klinika wie is er om elke week weer op de been te komen! een grote dank aan hem!

Een locschema

U vindt hieronder mijn planning tegen het einde van het jaar, die een idee geeft van mijn werktempo en de vele reizen die op me wachten.
Zodra ik kan, ga ik naar Frankrijk om een ​​klein toernooi mee te doen mijn teamgenoot voor altijd, Audrey Casanova en om de batterijen op te laden met mijn familie en vrienden. Maar ik heb geleerd om een ​​paar uitstapjes naar Frankrijk te maken, omdat ik moet toegeven dat mijn terugkeer naar Madrid een beetje ingewikkeld is omdat ik moe ben en mijn hart en mijn hoofd soms meerdere dagen in Frankrijk zijn. Ik denk dat ze me gewoon missen en dat gevoel is menselijk. Maar het doet niets af aan mijn plezier hier te wonen, al mijn tijd aan mijn passie te wijden en mijn droom grondig te leven om niets te betreuren.
Tot ziens!
Kusjes uit Spanje
Laura Clergue
Franck Binisti

Franck Binisti ontdekt het padel bij de Pyramid Club in 2009 in de regio Parijs. Sindsdien maakt Padel deel uit van zijn leven. Je ziet hem vaak door Frankrijk reizen door de grote Franse paddle-evenementen te dekken.