dans een interview gegeven aan Veinte Diez Pádel en overgenomen door Olé Padel, sprak Federico Chingotto over zijn volgende samenwerking met Paquito Navarro, die hij beschouwt als zijnde "een grote kans".

Het Paquito / Chingotto-paar dat vorm moet krijgen tijdens de World Padel Tour Granada Open maakt al veel lawaai in de professionele wereld.

Na de aankondiging een paar dagen geleden het einde van zijn avontuur met Javi Garrido, zal de inwoner van Olavarría in Argentinië binnenkort de hellingen langs de Sevillian betreden. Hij legt de redenen voor deze beslissing uit.

Chingotto

Een nieuwe dynamiek van verandering

“Ik verliet het project met Tello dat lang duurde en nu betreed ik deze dynamiek van verandering.

Maar dit zijn dingen die naar voren komen: in mijn geval verander ik niet omdat een doel niet is bereikt of omdat het niet was wat ik had verwacht. Het is meer een weddenschap omdat ik geloof dat ik nu andere dingen kan nastreven.

Ik besprak het met Javi (Garrido): hij was blij met de vooruitgang, maar er deed zich een kans voor en dat is goed. “

Een droomkans

"Zoals je weet, ga ik spelen met Paquito Navarro, die nummer één was en vele titels won. Hij geeft me ervaring en soms rust, dat is wat ik nodig heb. “

Het Paquito-Tello-avontuur

“Paco deed een weddenschap om te zien hoe hij zich aan de rechterkant voelde. Met Juan (Tello) konden ze een heel moeilijk koppel vormen op een snelle baan, maar ze konden het juiste recept niet vinden.

Paco is een linkse speler: als hij draaide, was hij helemaal ontspannen en rechts veel gespannener.

Nu is het mijn beurt om een ​​project met hem uit te proberen: hij is een nummer één, een van de beste in Spanje, en ik ga ervan genieten.

Paquito en Chingotto: wat nu voor dit paar?

"Ik wil geen bochten nemen. Het is duidelijk dat hij gewend is om te vechten voor titels en nummer één. En dat is ook mijn idee.

We zullen proberen dingen goed te doen om gaandeweg te verbeteren, onze beste versie uit te brengen en alles te geven op het veld. “

Vind de video van zijn interview hieronder:

Eleonore Coulibaly

Wat een genot om journalist te zijn midden in de padel, een aantrekkelijke groeiende sport. Ik hoop dat u geniet van de aangeboden inhoud. Tot binnenkort wellicht op de piste!