Padel Magazine interview deze speler wiens toekomst geen limiet lijkt te hebben, om hem persoonlijk wat beter te leren kennen. Hij vertelt over zijn relatie met Bela, wat hem gek maakt op een baan, zijn mening over het “punto de oro”…

“Bela kan fout gaan”

Padel Magazine : Zeker Premier Padel, stemden de spelers om met of zonder het beslissende punt te spelen. Wat heb je gestemd?

Arturo Coello : “Ik heb gestemd om zonder 'punto de oro' te spelen. Ik denk dat het helpt de padel. We hebben altijd zo gespeeld. Ik ben een gelijke/voordeelgelovige.”

Padel Magazine : Je praat altijd heel goed over je teamgenoot. Kunt u mij een defect van Bela vertellen?

Arturo Coello : "Zijn fout is dat hij erg methodisch is, en als hij uit zijn patronen gaat, kan hij soms uit de pas lopen. Maar als je hem persoonlijk kent, is hij een geweldig persoon. We hebben nooit ergens een probleem mee gehad. Hij heeft altijd een positieve kijk op dingen en ik leer elke dag van hem."

"Ik heb zin omen een ezel”

Padel Magazine : Vertel me wat je het meest irriteert op een tennisbaan. padel.

Arthur Coello: "Wanneer ik een retour mis. Zonder twijfel. Ik voel me een ezel, ik kan deze fout niet accepteren. Ik werk veel samen met de psycholoog over het missen van de terugkeer, omdat het me frustreert. Maar uiteindelijk is het logisch, je mist soms.”

Padel Magazine : Speel je graag in moeilijke buitenomstandigheden?

Arturo Coello : “Ik hou van buiten spelen en de omstandigheden hier in Qatar zijn perfect voor mij. Spelen met de bal Bullpadel zorgt ervoor dat het sneller gaat. Fernando en ik houden van deze omstandigheden.”

Galan/Coello?

Padel Magazine : Een paar maanden geleden speelde je een uitstekende wedstrijd met Ale Galan in de finale van de wereldkampioenschappen. Is dit een mogelijk paar voor de toekomst?

Arthur Coello: “Ale is op een ongelooflijk niveau. Hij is een jonge speler zoals ik, maar met meer ervaring. Waarom niet, als ik het vereiste niveau heb bereikt en mijn project met Bela eindigt. Er zou geen nadeel zijn. Ik heb hem eerder verteld dat het een ongelooflijke ervaring was om met hem op de werelden te spelen.

Uit zijn namen kunnen we zijn Spaanse en Italiaanse afkomst raden. Lorenzo is een meertalige gepassioneerd door sport: journalistiek door roeping en evenementen door aanbidding zijn zijn twee benen. Hij is de internationale heer van Padel Magazine. Je ziet het vaak op de verschillende internationale wedstrijden, maar ook op de grote Franse evenementen. @eyeofpadel op Instagram om zijn beste foto's te zien van padel !