De sterpresentator, momenteel 240ste Franse speler, ging naar de microfoon van Padel tijdschrift na zijn tentoonstelling wedstrijd op de Philippe Chatrier ter gelegenheid van de Greenweez Paris Premier Padel Major.

“In het leven is iedereen op zoek naar een vrouw, padel iedereen zoekt zijn linkshandige”

Padel Magazine : Destijds zeiden we: streven naar top 400, dan top 300...en nu top 100...Hoe ver ben je van plan te gaan?

Cyril Hanouna : “Top 100 zal naar mijn mening tijd kosten! Daar ga ik terug naar Spanje, ik ga echt trainen. Ik heb plezier, ik voel dat ik vooruitgang boek en vooral vond ik mezelf 2-3 shots. Ik begin wat automatismen te krijgen. 

Ik vond het geweldig om met Benjamin (Tison) te spelen, want het is waar dat spelen met een linkshandige ongelooflijk is. In het leven is iedereen op zoek naar een vrouw, padel iedereen is op zoek naar zijn linkshandige. Ik ben er momenteel naar op zoek. »

Twee nieuwe programma's rond de padel op tv !

Padel Magazine : Tijdens je uitzendingen doe je fenomenale publiciteit over deze sport. Wat is de volgende stap op dit niveau?

Cyril hanouna : " Zullen we doen Top 100 doelpunt dat is een programma dat je kunt vinden op de antennes van de Canal + groep en ik had dit weekend een ander idee en het is een primeur voor Padel Magazine : Ik speel 24 uur achter elkaar om padel met mijn vrienden Johan Bergeron, Adrien Maigret, Benjamin Tison…Ik zal het ook aan Max Moreau vragen! En ik ga Frankrijk vragen ons uit te dagen, er zullen veel cadeaus zijn: uitstapjes enz. Gedurende 24 uur ga ik non-stop spelen en alle Fransen zullen naar me toe kunnen komen kijken. Ik ga dit volgend jaar (in 2023) implementeren en ze zullen cadeaus winnen als ze ons verslaan in een super tie-break. »

Bekijk hier het volledige interview:

Nasser Hoverini

Gepassioneerd door voetbal, ontdekte ik de padel in 2019. Sindsdien is het zo gek geweest op deze sport dat ik mijn favoriete sport heb opgegeven.