Aanwezig bij Roland Garros, Cyril Hanouna bespreekt met ons de kans om met grote kampioenen te spelen, maar ook zijn positie in de padel !

"Het is monsterlijk"

“Ik heb het daar fantastisch gehad met Bela (Fernando Belasteguin). Het is ongelooflijk, eerlijk gezegd is het monsterlijk, het laat je zien hoe ver er nog te gaan is.

"Ik heb al met Juan Lebrón gespeeld, ik heb ook met Alejandro Galán gespeeld. Het is waar dat het monsterlijk is. Ik heb me echt vermaakt."

“Hij die niet in de padel, hij gaat door”

"We hadden dit tijdschrift nodig, Instinct Padel het komt over twee weken uit en ik zal er zijn. En natuurlijk ben ik de eerste abonnee van Instinct Padel Ik zeg het je. de padel daar gebeurt het nu: degene die niet in de padel hij gaat door.”

"Als ik in de Top 100 sta, maar dan heb ik een enorme avond, ongelooflijk, de Patrouille de France voorbij!"

Blanche Cretinon

Aanvankelijk aangetrokken door tennis, wil ik me interesseren voor padel om de verschillende verborgen kanten van deze sport te ontdekken. Daarom heb ik besloten om het team van Padel Magazine. Tot snel op het terrein!