Cyril Hanouna en Miguel Semmler (wereldtop 60), 11 geplaatst in de P1000 Padel Arena / BMW Horizon, vochten om te proberen de ronde van XNUMX in Rouen te bereiken. Tevergeefs.

Na een nederlaag die "het moreel schaadt", was de gastheer van TPMP zo vriendelijk om ons een interview te geven met een beetje exclusiviteit op de sleutel ...

Probeer competitiever te zijn

We hadden een ingewikkelde wedstrijd tegen twee spelers die heel goed speelden. Ze hebben het spel duidelijk op mij gericht.

Ik denk dat ik het veel beter had kunnen doen. Vooral omdat ik de laatste tijd in Spanje heb getraind. Ik zal blijven proberen vooruitgang te boeken om competitiever te zijn tegen spelers van dit niveau.

Tactisch hadden we misschien de zijkanten moeten omdraaien. Miguel speelt normaal gesproken op rechts. En ik train aan de linkerkant. Na afloop biedt het natuurlijk, door de zijkanten om te draaien, de mogelijkheid voor tegenstanders om nog meer op mij te spelen. De tactiek is niet eenvoudig. Maar ik zal proberen deze cursus te halen.

Cyril Hanouna backhand

Seizoen 2: Doelstelling top 100, let's go!

Ik kondig jullie aan dat seizoen 2 van "Objectif top 100" inderdaad klaar zal zijn. We ontmoeten een echt succes met de eerste. We hadden het op dit moment en met zoveel enthousiasme niet verwacht. Dus gingen we terug naar een tweede seizoen. Nou, het begint niet zo goed voor mij. Maar ik heb veel toernooien op het programma waaronder de P2000 in Toulouse (Ed. laatste FFT Padel Tour in 4PADEL Toulouse Colomiers). En ik zal ook met Miguel spelen.

In dit tempo zullen we ons op vele seizoenen moeten voorbereiden (lacht). Het is waar dat hoe hoger je op de ranglijst komt, hoe moeilijker het is. Maar we blijven vooruitgang boeken. Ik heb het geluk om met de besten te kunnen spelen, om gecoacht te worden door de groten van deze sport.

Ik probeer alles te geven, ik hou van deze sport !

Franck Binisti

Franck Binisti ontdekt de padel in de Club des Pyramides in 2009 in de regio Parijs. Sinds padel maakt deel uit van zijn leven. Je ziet hem vaak op tournee door Frankrijk om de grote evenementen van te verslaan padel français.