David Mateo de la Viapadel Cup biedt eind september een waanzinnig weekend aan de Rafa Nadal Academy in Palma de Mallorca. Hij vertelt het ons.

“Rafa Nadal, de enige tennisser waar ik naar kijk”

“Twee à drie maanden geleden kreeg ik een telefoontje van Nicolas Zambon, een ondernemer die ik twintig jaar geleden had ontmoet toen hij een zaalvoetbalcomplex had. Hij is een uiterst vriendelijk en bekwaam persoon. Toen hij mij belde en vertelde dat hij een project aan mij wilde presenteren, zei ik natuurlijk ja, omdat ik wist dat hij een betrouwbare man was. Maar op dat moment wist ik niet waarom hij mij wilde zien. Ik vermoedde dat het daarvoor was padel maar goed, misschien wilde hij over PSG praten (lacht).

De ontmoeting arriveerde en hij stelde me voor aan Pauline Sanchez, die ik helemaal niet kende. Maar hoe meer de bijeenkomst vorderde, hoe meer ik besefte dat ze net zo ‘solide’ was als Nico. Trouwens, als Nico met iemand samenwerkt, komt dat omdat hij noodzakelijkerwijs bekwaam is, hij maakt nooit een fout!

Pauline is de Franse agent voor de Rafa Nadal Academy, ongelooflijk omdat zij de enige tennisser is waar ik naar kijk!”

Tot ziens in september op de Rafa Nadal Academy!

Ze vonden het concept van Via eigenlijk wel leukpadel Cup en vroeg me om vrijwel hetzelfde te doen, maar de kwaliteit van het centrum maakt de zaken uiteraard ‘stijlvoller’, maar ook duurder.

Kom dus van donderdag 26 september tot en met zondag 29 september 2024 een groots weekend naar de Rafa Nadal Academy met:

  • 6 uur les met de coaches van de Rafael Nadal Academy
  • 2 dagen toernooi
  • Een avondje feesten
  • Onbeperkt zwembad, fitness en SPA
  • 4-sterren RNA-hotel ter plaatse
  • Transfers aangeboden vanaf de luchthaven van Palma
  • 24 plaatsen beschikbaar
  • € 990 per persoon (vlucht niet inbegrepen)

Reserveringen vóór 22 juli op 06 51 56 29 69 of op onze Via-applicatiepadel.

De deadline is wat kort maar ik hoop dat iedereen toch aanwezig zal zijn voor deze eerste editie.

Een mooi eindejaar!

“Ik ben al bezig met de voorbereidingen voor het volgende seizoen van Viapadel wat voor mij toch de laatste zou moeten zijn.

Vanaf september dus bij Rafa Nadal voor het toernooi/cursus.

In oktober ben ik samen met Lionel Roux directeur van het FIP ​​Gold-toernooi in Lyon.

In november gaan we naar Mauritius voor een FIP Star met de fantastische JT Peyrou, waar ik de scheidsrechter zal zijn.

En om het jaar 2024 af te sluiten, keer ik terug naar Bourg-en-Bresse voor de FIP Finals met de genie Alexandre Picquier, waar ik opnieuw toernooidirecteur zal zijn.

En dan slapen tot 2030 (lacht)!”