Het Le Panse / Oudart-paar, grote favoriet van de B14 Open in Bondoufle, won logischerwijs in dit P500-toernooi. Ze liet duidelijk een toon horen. Loïc Le Panse, een speler die onlangs werd opgeroepen voor het trainingskamp van het Franse team, werd geassocieerd met Clément Oudart, een zeer goede speler van de Parijse club Casa Padel.

Het paar Panse / Oudart wordt slechts één keer gebroken in het hele toernooi (halve finale) tegen het gevaarlijke paar Fonseca / Nunoz.

Het meest interessante op het suspense-vlak was uiteindelijk onderaan het schilderij. Wie zou The Panse / Oudart spelen in de finale? In het spel van regelmaat op al zijn wedstrijden, is het het paar Fave / Bernard die met een zeer goed niveau tussen de scheuren van het net passeert. Echt, deze twee daar, die wedstrijden!

Maar in de finale is de landing te hoog en het is het paar The Panse / Oudart dat zijn wedstrijd wint op de score van 6 / 4 6 / 4.

Zoals al zijn toernooien is Thomas Schmitz feilloos in de organisatie van het B14-evenement, onder meer omdat bijna alle paren de klassementswedstrijden zullen spelen.