Een paar dagen geleden werd de tweede P2000 van het jaar gehouden binnen de mythische club van Padel du Mas, in Perpignan. Tegelijkertijd is de eerste P500 U18 openen werd georganiseerd met als doel de jonge talenten van het pala samen te brengen en hen de kans te geven om de beste Franse spelers te ontmoeten.

We hebben tijdens deze twee dagen van het toernooi een aantal geweldige wedstrijden kunnen zien.

Bij de dames

Het is het paar Julie Ferrara et Thais Baulard-Panichi wie won de finale tegen? Margo Andrieu et Lisa Leroy. De derde plaats ging naar Kimy Barla et Julie Miot.

Bij jongens

Bij de jongens bevonden de zaadjes 1 en 2 zich in de finale en dat is het koppel Yoan Boronad/Timeo Fonteny tegen wie heeft dit toernooi gewonnen? François Rajnic et Nathan Courrin. De Valencianen Baptiste Delbove et Eliot Alglave eindigde op de laatste trede van het podium.

Dit eerste toernooi was een groot succes voor de club van Padel du Mas die in zijn weddenschap slaagde en die een flink aantal deelnemers enkele honderden kilometers zag afleggen om aan de wedstrijd deel te kunnen nemen.

Speciale vermelding voor Alain Henry en Dominique Campana voor de organisatie en het beheer van het toernooi, en natuurlijk niet te vergeten de FFT.