Laura Clergue geeft ons een terugblik op haar grote weekend in Lyon op Padel Lyon Club (Padel Centraal):

"Blij dat ik alle mensen van de Franse padel die me gemist hadden, opnieuw in Padel Central Lyon kon zien.

Un Felicitaties aan Alix en Jess voor het leuke toernooi dat ze hebben gedaan, gefeliciteerd met je houding en je niveau van spelen. Compi, gefeliciteerd met je dagelijkse betrokkenheid om door te gaan, zelfs als de omstandigheden niet altijd gemakkelijk voor je zijn.

Je kunt trots zijn op jezelf, je inspanningen en je doorzettingsvermogen en je zult blijven betalen en je stopt niet om me te verrassen. Het is goed je te vinden, bedankt voor je vriendelijkheid!

Sandy, je schreeuw van pijn maakte me zo ziek, ik zal me een tijdje herinneren, wat een afschuw om je te zien lijden, dat is gewoon grap en een goed humeur.

Dat je snel terugkomt, kunnen Gege en wij ons het circuit niet voorstellen zonder jou.

Een dikke proficiat voor de organisatie van het toernooi, ik hou ondanks alles altijd van deze club en de mensen die ons verwelkomen.

Blij dat ik dit korte maar intense moment heb kunnen delen met alle spelers en niet-spelers die dit weekend aanwezig zijn en die altijd een woord van steun hebben dat goed is en me troost in mijn project.

Ik streefde naar vooruitgang in dit jaar, maar ik had ook de wens dat Padel zich in mijn land zou blijven ontwikkelen en dit weekend stelde me daar gerust in.

Felicitaties aan iedereen, het niveau is eerlijk indrukwekkend en ik weet dat dit nog maar het begin is! Met dank aan mijn coach Gaby voor het ondersteunen van mij en het ondersteunen van mij op afstand. Dankzij de beste supporter ooit, mijn moeder is er altijd, op de eerste rij en ook op de N1 van de WST.

Na een beetje rust gisteravond kom ik vanavond terug naar Madrid, met een honger naar werk dat ik zelden heb gehad! WPT van Sevilla: J-8 !! In trabajar is er disfrutar. "

Franck Binisti

Franck Binisti ontdekt het padel bij de Pyramid Club in 2009 in de regio Parijs. Sindsdien maakt Padel deel uit van zijn leven. Je ziet hem vaak door Frankrijk reizen door de grote Franse paddle-evenementen te dekken.