De zangeres Eyal verbindt de buizen! normaal dat Padel Magazine is geïnteresseerd in en steunt deze gepassioneerde padel. Na “We would say happiness” en “Ma Toulousaine” is hier zijn nieuwe titel “Stuntrijden“. Een titel die zowel tennissers als tennissers aanspreekt padel.

Eyal, zanger, tennisser en padel, maar ook een filosoof ...

Een grote dromer...

In mijn jeugd was ik al een grote dromer en ik had de kans om heel snel in de sportwereld te zwemmen dankzij mijn ouders en in het bijzonder mijn vader die me mijn eerste ballen liet slaan in zijn tennisclub in de nautische emulatie van Toulouse .

Ik denk dat ik hem ook graag wilde zien spelen.

Toen begon mijn passie voor sport en de gele bal.

Nadat ik deze passie voor tennis had ontdekt, vertrok ik net na mijn 13 jaar sportstudie in Nice om mijn droom om kampioen te worden verder na te jagen.

In het begin was er de moeilijkheid om voor het eerst ver van zijn familie te vertrekken, zijn vrienden van vroeger niet meer te zien en een professionelere wereld te ontdekken met meer geavanceerde en hardere training.

kampioen zanger eyel

De angst om teleur te stellen...

Plots is er de angst om je dierbaren teleur te stellen na een nederlaag als je daar als kind niet aan denkt.

Hij heeft  Het duurde even voordat ik me aanpaste, maar uiteindelijk was ik zo blij om te tennissen en dit unieke avontuur te beleven met vrienden van de academie, vrienden die vandaag in mijn leven zijn gebleven. 

Ongeacht de sport, dit lied is voor alle mensen die hun droom tot het einde volgen, maar ook voor degenen die het beleven en die hen begeleiden om het te bereiken!

Franck Binisti

Franck Binisti ontdekt de padel in de Club des Pyramides in 2009 in de regio Parijs. Sinds padel maakt deel uit van zijn leven. Je ziet hem vaak op tournee door Frankrijk om de grote evenementen van te verslaan padel français.