We hebben er de afgelopen weken veel over gepraat, de allereerste Open van de World Padel Tour op Franse bodem vindt plaats van 12 tot 16 juni in Toulouse. De kans om te horen van de lokale Eyal, die live kon zingen tijdens het evenement!

"Over de padel,,Ik speel elke dag in het Stade Toulousain, ik heb onlangs een P500 en een P250 gedaan met Florent Dasque.

Anders op het pro-niveau, heb ik eindelijk mijn eerste EP (mini-album) uitgebracht met de nummers "On dirait le bonheur", "Champion", en vooral mijn nieuwe single "Un mec normal", waarin wordt uitgelegd dat ik iemand normaal ben die liedjes componeert en wie houdt er van spelen? padel en deel zijn levensverhalen in muziek! Ik mag ook een Live at the Human doen Padel Open!"

Voor degenen die de EP "Un mec normal" willen hebben, weet dat deze nu beschikbaar is op alle platforms!

Voor Eyal-fans toert hij momenteel door heel Frankrijk als voorprogramma van Cats on Trees!

Xan is een fan van padel. Maar ook rugby! En zijn berichten zijn net zo pittig. Fysieke trainer van meerdere padel, vindt hij atypische posts of behandelt hij actuele onderwerpen. Het geeft je ook enkele tips om je lichaamsbouw voor de padel. Het is duidelijk dat hij zijn aanvallende stijl oplegt zoals op het gebied van padel !

Tags