Jessica Castello en Alix Collombon wonnen in de halve finale van de FIP Star de Burriana 2021, ze spelen vanmiddag de finale!

Niets houdt hen tegen! Na een start toernooi een beetje moeilijk, Alix Collombon en Jessica Castello, die, onthoud, hun allereerste wedstrijd samen spelen, hebben het juiste ritme gevonden! Als bewijs hun overwinning vanmorgen tegen Lorena Rufo (40 WPT) en Marta Talavan (28 WPT) in de halve finale!

Een goede prestatie voor het Frans-Spaanse paar, dat won met een duidelijke score (6 / 3 6 / 4) tegen twee spelers die een zeer goed seizoen 2020 hadden, de twee spelers eindigden op nr. 25 in de Race! Alix en Jessica staan ​​daarom in de finale van deze FIP Star in Burriana, waar ze elkaar zullen ontmoeten Tamara Icardo en Cata Tenorio ​ Het nummer 1-zaad zette zijn foutloze run voort met een overwinning 6 / 1 6 / 3 tegen Soriano / Fortun vanmorgen in de halve finale.

We verwachten dan ook een kwalitatief hoogstaande finale, tussen twee fit-pairs in! De bijeenkomst zal worden gevolgd op 16h00 op de link hieronder, en wordt gevolgd door de herenfinale!

Xan is een fan van padel. Maar ook rugby! En zijn berichten zijn net zo pittig. Fysieke trainer van meerdere padel, vindt hij atypische posts of behandelt hij actuele onderwerpen. Het geeft je ook enkele tips om je lichaamsbouw voor de padel. Het is duidelijk dat hij zijn aanvallende stijl oplegt zoals op het gebied van padel !