François Authier was geselecteerd om met het Franse team naar Qatar te gaan. De Lyonnais is verheugd om voor de eerste keer deel uit te maken van het avontuur. Hij vertrouwt in Padel Magazine.

“Heel blij om voor de eerste keer geselecteerd te zijn”

“Ik ben erg blij dat ik voor het eerst voor het Franse team ben geselecteerd en dat had ik toen ook helemaal niet verwacht.

François Authier Justin Lopes Frankrijk 2021 WinWin Padel

Het is lang geleden dat ik het doel had om het team te integreren, maar tot nu toe zonder succes. geest Padel helpt me veel zodat ik me op mijn best kan voelen in mijn leraar / speler-balans. Sébastien Cornet laat me open voor toernooien, dus het is een kans voor mij. Ik bedank hem!

Sinds de selecties voor het EK hebben we niet veel met Alexis kunnen praten en daarom was ik nogal verrast door mijn selectie voor het WK in Doha.
Ik merkte dat hij onze wedstrijden op het Frans kampioenschap een beetje had bekeken, maar zonder veel discussie achteraf."

Alexis Salles Arnaud Di Pasquale 2021 Frans kampioenschap

Alexis Salles en Arnaud Di Pasquale op het Franse kampioenschap van 2021

“Alles geven voor het team”

“Ik ken mijn rol voor het team nog niet, maar ik weet dat ik alles zal geven om het team zo competitief mogelijk te maken. Ik weet dat ik als vervanger kom, maar ik ben blij en ik zal mijn best doen om het Franse team te helpen.

Voor de Open weet ik nog niet met wie ik ga spelen, maar ik heb al met Jérémy Scatena in een toernooi gespeeld en het ging heel goed. Ik denk dat ik met iedereen kan spelen omdat ik aan beide kanten speel. Ik speel links met Justin en ik speelde rechts met Jérémy op een P1000 (Noot van de redactie: het was in Sète, met overwinning aan het einde). Ik weiger niemand aan mijn zijde!

François Authier service Frankrijk 2021 lopes winwin

Ik was verrast met mijn selectie, ook al heb ik de laatste tijd veel moeite gedaan om in fysieke vorm te zijn. We krijgen vaak te horen met Justin dat we samen sterk zijn, maar we zijn nog steeds niet opgenomen in het Franse team twee (lacht). Dus een gedachte voor mijn partner, want we hebben ons ten doel gesteld ooit samen te zijn.”

Xan is een fan van padel. Maar ook rugby! En zijn berichten zijn net zo pittig. Fysieke trainer van meerdere padel, vindt hij atypische posts of behandelt hij actuele onderwerpen. Het geeft je ook enkele tips om je lichaamsbouw voor de padel. Het is duidelijk dat hij zijn aanvallende stijl oplegt zoals op het gebied van padel !