onder de FIP Rise of Canet-en-Roussillon, interviewden we twee jonge Catalaanse spelers: Sergi Pifarré en Aleix Fuertes.

Als de twee mannen, respectievelijk 21 en 19 jaar oud, vandaag verloren van het Franse paar Pes / Pelegri (6/7 6/1 6/4), kwamen ze toch overeen om naar onze microfoon te gaan.

Sergi Pifarré (N144 Catalonië): “Een wat speciaal profiel”

Ik heb een wat speciaal profiel in deze toernooien omdat ik alleen tijdens de vakanties internationale toernooien speel!

Met Aleix was het de eerste keer dat we samen een internationaal toernooi speelden. We stonden tegenover goede Franse spelers, het was heel weinig.

Van oorsprong ben ik een voetballer. Ik speelde tot mijn 18e, stopte toen vanwege een blessure en ging naar de padel. Net als voetbal is het een teamsport. Ik speel al 3 jaar padel, voor mij is het echt een hobby. Met andere woorden, ik wil geen professional zijn padel, maar ik train toch!

Als speler aan de rechterkant is mijn favoriete speler Sanyo Gutiérrez, ik hou van de manier waarop hij speelt.

Aleix Fuertes (N205 Catalonië): “Een primeur in een FIP-toernooi”

Ik had tot nu toe nog nooit tegen de Fransen gespeeld, maar we weten dat het algemene niveau stijgt, in Frankrijk zoals overal.

Voordat ik eraan kom padel, Ik deed veel andere sporten, waaronder rugby en tennis, maar de padel nam een ​​veel grotere plaats in! Zodat ik vandaag een professionele speler wil worden van padel ! Ik train er het hele jaar voor op de academie van padel van Gimeno, in de buurt van Barcelona.

Voor mij is de toekomst Premier Padel. ik geloof de wereld Padel Het is allemaal voorbij, maar als het zo doorgaat, doe ik een paar toernooien. Ik denk dat dit het juiste moment is om in de padel, maar misschien wordt het wel steeds moeilijker omdat er altijd nieuwe spelers zijn.

Mijn favoriete speler, als speler aan de linkerkant, is Ale Galan, ik hou van zijn speelstijl!

Ik zou willen eindigen met te zeggen dat dit toernooi fantastisch is, zo op het strand, het is briljant! Dat hebben we in Spanje niet echt.

Xan is een fan van padel. Maar ook rugby! En zijn berichten zijn net zo pittig. Fysieke trainer van meerdere padel, vindt hij atypische posts of behandelt hij actuele onderwerpen. Het geeft je ook enkele tips om je lichaamsbouw voor de padel. Het is duidelijk dat hij zijn aanvallende stijl oplegt zoals op het gebied van padel !