Dit weekend van de 7 / 8 februari vond de 1 plaatsleeftijden 1-faseer Padel tour de France: The Infinity Tour 2015 georganiseerd door Padel Oneindigheid. Open voor iedereen, ongeacht uw leeftijd, uw niveau van padel of uw nationaliteit.

30-paren waren bijeengekomen om deel te nemen aan deze 1er Nieuw toernooi, veel Zuidwestelijke regio's waren vertegenwoordigd en nog veel meer. Paren van Toulouse, Castres, Montpellier, Perpignan, Bordeaux, Carcassonne en zelfs Laval hadden besloten om te vechten op het terrein van Blagnac.

Het spelsysteem wordt bepaald op basis van het aantal spelers, die zelf in een of twee categorieën kunnen spelen of zelfs meer als de wens om volledig verkoold te worden wordt gevoeld 😉

Voor dit toernooi werden 3 categorieën gespeeld: Advanced Male, Intermediate Male en Mixed. Het is jammer dat er in Woman niet genoeg registratie was om ook in deze categorie te kunnen vallen. Padel Infinity hoopt op het volgende Bordeaux-toernooi een categorie Dames te hebben.

Wedstrijden begonnen al in 9h in de ochtend, met de zon terug in Toulouse na een besneeuwde aflevering waar de kou daar was met -1 ° voor de dappersten in de ochtend. Uiteindelijk twee aangename dagen onder de zon en een zaterdagavond heel erg heel cool ...

Elke deelnemer had recht op zijn "welkomstpakket" inclusief het ontbijt aangeboden door de organisator (chocolaatjes of chocoladekoekjes (om niemand te frustreren;)), croissants, madeleine, cake en vooral koffie!) De hele dag y inclusief fruit als spelers een snack en andere geschenken hadden padel en anderen.

De poolwedstrijden, gespeeld in 9-games voor de kippen van de 3-teams of in de 1 6-games die zijn ingesteld voor de 4-pools-teams, eindigden 's avonds op 21h en de minder vermoeiden kwamen terecht in welverdiende pizza's. Alle teams uit alle poules gingen de finale in, ongeacht de ranglijst.

Zondag was de dag van de finale en de eliminatiefase. De spellen werden deze keer gespeeld, dus in 9-spellen waarbij de lichamen moe werden en zelfs erg moe voor degenen die meer categorieën maakten.

De goede sfeer is in orde en de paren Laval SIMON / BOISSE in Advanced Men en SIMON / MESLIN in Intermediate Men komen aan in de finale en spelen een padel goed ingeburgerd. Afgezien van lokale paren uit clubs in Toulouse, Castres of Bordeaux.

In de halve finale van de gevorderde man speelde het paar TRANCART / GOUTIRES tegen legendes en voormalig Frans nummer één GAUBERT / SAN MIGUEL in een opgehangen deel en het aanbieden van zeer mooie punten en het is eindelijk aan de ervaring dat André en François won, niet zonder moeite, hun wedstrijd die de finale bereikte tegen Simon / Boissé van Laval. Een duel tussen Laval en Carcassonne.

In Intermediate Male ontmoette het paar Simon (ja .. opnieuw hij; p) / Meslin een gemengd team dat bevoegd was om de reu BEUZEBOC / ALQUIER te verslaan en die in een zeer mooie wedstrijd verloor om met 6-3 6-3 te kijken.

De categorie Mixed zag een aantal goede gevechten om te eindigen in een finale tussen Marta / JF en Inigo / Paloma. Drie Spanjaarden voor één Castresiër en die de overwinning zagen van het Spaans-Castresische weekendkoppel wonnen de gemengde categorie in een schitterende finale. Altijd in een geweldige sfeer! De belangrijkste op padel !

De finale tussen Laval en Carcassonne afmaken resulteerde in een overwinning voor Laval die carcassonnais goed vermoeid door hun halve finale afsloeg. Felicitaties aan hen.

Aan het einde van het toernooi was er een trekking waarbij elke deelnemer aan het toernooi kans maakte op de verschillende prijzen die door de toernooisponsors werden geboden.

Iedereen is blijkbaar erg blij met deze 1er toernooi. En de teams die al ingeschreven zijn voor het toernooi in Bordeaux, waar de tweede etappe zal plaatsvinden, zijn al klaar om de strijd aan te gaan !! Vamos en lang leve het padel !!

Registratie voor de 2nd Stap 7 / 8 Mars op SoccerPark Bordeaux op www.padelinfinity. com of contact @padelinfinitytour.com