Gregory Sertic, voormalig profvoetballer die speelde voor Bordeaux en OM, maakt deel uit van Team Rouge Julien Seurin. Hij vertelde ons over de All Star Remontada Padel.

Een enorm plezier om te spelen padel aan de voet van de Eiffeltoren

Het is gewoon fantastisch, ik ben er fan van padel, Ik speel regelmatig een of twee keer per week. Toen ik werd geroepen om deel te nemen aan de All Star Remontada Padel, onderaan onze geliefde Eiffeltoren, accepteerde ik onmiddellijk. Ik heb veel plezier met mijn vrienden en ook hier op dit geweldige evenement.

Zijn eerste stappen erin padel

3 jaar geleden ben ik gestopt met voetballen en was ik op zoek naar een sport waarbij mijn knie geen pijn deed. Ik kwam de padel, ik beoefen deze sport heel graag. Ik heb in het begin lessen gevolgd om een ​​stevige basis en de juiste bewegingen te hebben. Ik speel heel vaak met Florent Sinama-Pongolle, hij heeft me in deze sport gebracht, hij is een heel goede speler en hij heeft me veel advies gegeven. Bij Canal+ spelen we onderling en dat is supergezellig.

Ik ben net terug van stage padel in Sevilla dat 4 dagen duurde: we speelden 4 uur padel per dag. Ik heb nog meer geleerd dankzij de Spaanse expertise, die mij kleine tips gaf.

Julien Seurin, dit is ons fenomeen

Hij is geweldig, hij geeft ons heel goed advies: hij is uitzonderlijk! Hij heeft veel aandacht voor onze plaatsing, voor de tactiek van het spel, als we naar het net moeten, als we moeten pieken. Hij gebruikte veel kaarten en gaf ons vaak een voordeel. Ik was ontroerd om te weten dat hij onze coach was, zijn advies is essentieel en ik dank hem daarvoor. Ik heb een geweldige tijd gehad met hem en met ons hele Rouge-team.

Lea Deutsch

Gepassioneerd over Padel sinds 2018 met talloze ervaringen op het gebied van communicatie en contentcreatie, wil ik mijn passie met u delen via mijn geschriften.