Het Oostenrijkse merk plaagde zijn sociale mediakanalen. Het wachten is nu voorbij met de officiële lancering van het nieuwe assortiment Zwaartekracht !

Head lanceert Gravity, een topcollectie met een ronde vorm en gericht op controle en comfort. Met zijn zeer moderne en verschillende kleuren aan beide kanten, zal het geschikt zijn voor spelers die op zoek zijn naar een ongeëvenaard balgevoel en een extra brede sweet-spot. Net als bij de Alfa's en meer recentelijk de Delta, Head biedt drie modellen: Pro, Motion en Elite.

Zwaartekracht Pro

Het is de pala die vanaf nu zal worden ingenomen door de 38e speler ter wereld, Eduardo Alonso. Dankzij de ronde vorm zal het comfort en controle bieden aan spelers van een gevorderd niveau. Auxetische technologie en carbon op de slagvlakken geven je een ongeëvenaarde precisie en gevoel.

De 21-jarige is al overwonnen: “Ik voel me erg op mijn gemak bij deze pala. Het gevoel bij impact is erg prettig en het geeft me vertrouwen. De Gravity Pro helpt me elke slag onder controle te houden en de bal te krijgen waar ik hem wil hebben. In de padel Momenteel is het spel erg snel en is het erg belangrijk om de bal te kunnen controleren zonder een fout te maken. Met zijn ronde vorm en vergrote sweet-spot geeft dit pala me te allen tijde zekerheid. Bovendien biedt het me in de aanvalsslagen deze extra snelheid om mijn tegenstanders te overvleugelen. Wat kan een mens nog meer vragen? Dit racket heeft het allemaal!”

ZwaartekrachtBeweging

Het is de lichtere versie van de Gravity Pro. Het is geschikt voor spelers die nog meer wendbaarheid willen, maar ook voor dames. Dit is ook het pala waarmee we de jongeren zullen zien Marina Guinart. Degene die op de 39e plaats op de wereldranglijst staat, is dolblij met dit nieuwe model: "Dit pala past zich perfect aan mijn speelstijl aan. Het is tolerant en vergeeft fouten, wat mij duidelijk helpt." Ik heb altijd van lichte en handige pala's gehouden en deze is beide tegelijk. Daarnaast vind ik het erg origineel om aan beide kanten een ander design te hebben. Ik ben zo enthousiast over deze Gravity Motion dat ik hem voor geen geld van de wereld zou willen veranderen!”

Zwaartekracht Elite

Met zijn glasvezel op de slagvlakken zal de Gravity Elite het meest flexibele racket in het assortiment zijn. Het zal vooral interessant zijn voor spelers van gemiddeld niveau die op zoek zijn naar meer comfort.

Xan is een fan van padel. Maar ook rugby! En zijn berichten zijn net zo pittig. Fysieke trainer van meerdere padel, vindt hij atypische posts of behandelt hij actuele onderwerpen. Het geeft je ook enkele tips om je lichaamsbouw voor de padel. Het is duidelijk dat hij zijn aanvallende stijl oplegt zoals op het gebied van padel !