Zoals wij u eerder hebben uitgelegd, de Academie Padel Stuff, gevestigd in Bilbao, zal ons een reeks video's aanbieden om de evolutie van Paul Daulan te ontdekken, een jonge Pau die besloot de grens over te steken om “door te gaan met leren in het paradijs van padel'.

Paul koos ervoor om zich op de academie te vestigen Padel Stuff, waarin hij les zal kunnen geven, maar vooral zal kunnen verbeteren als speler door te trainen bij Andoni Bardasco (ex 25e speler van de wereld).

Gevraagd naar zijn reactie na zijn eerste trainingen, legt Paul uit:

"Tijdens de eerste dagen kreeg ik de kans om te trainen met een jonge speler die net de achtste finales had bereikt op de laatste Spaanse Jeugdkampioenschappen. Met Andoni hebben we veel gewerkt aan het directe spel op de forehand en backhand, en vooral aan bewegingen om de juiste posities te kunnen vinden waardoor we de bal op elk moment correct kunnen spelen.

Er zijn veel details die tijdens een wedstrijd veel tijd besparen, door je voorbereidingen en je positie op de baan te optimaliseren. Ik realiseerde me dat ik de neiging heb om me te veel voor te bereiden en op te staan ​​als ik sla, en ik heb veel werk voor de boeg om dat te corrigeren en dichter bij het niveau te komen waar ik naar op zoek ben.

Paul-Daulan-discussie-Padel-Spullen

Voordat ik hier kwam, had ik het gevoel dat ik mijn benen gebruikte en de fysieke inspanning leverde die nodig was voor een goed resultaat padel, maar nu besef ik dat ik heel slecht bewoog.”

Om deze punten te illustreren, is hier de eerste aflevering over direct werk. Dit is het begin van een reeks video's waarmee we het werk van Paul de komende weken nauwlettend kunnen volgen.

Xan is een fan van padel. Maar ook rugby! En zijn berichten zijn net zo pittig. Fysieke trainer van meerdere padel, vindt hij atypische posts of behandelt hij actuele onderwerpen. Het geeft je ook enkele tips om je lichaamsbouw voor de padel. Het is duidelijk dat hij zijn aanvallende stijl oplegt zoals op het gebied van padel !