Afgelopen weekend vond in Fuengirola het eerste APT-toernooi plaats Padel Rondje in Spanje. Dit Future 500-toernooi zag voor het eerst in de geschiedenis een Franse APT-kampioen.

Eerste Fransen die deel uitmaakten van de Top 100 van World Padel Tour, Jérémy Scatena is nu opgenomen in de geschiedenisboeken van de APT Padel Toren! Adrien Maigret en Benjamin Tison waren erin geslaagd om de finale in België te halen, hun landgenoot deed het dus beter, met deze eerste trofee voor een Franse speler!

Scatena-Dominguez APT KAMPIOENENOp zondag 22 augustus werd Scatena de eerste Fransman die een APT-toernooi won Padel Toren.

Tijdens zijn deelname aan de Future 500 Fuengirola werkte Jérémy samen met de Argentijn Facundo Domínguez. Tijdens de competitie lieten ze een zeer hoog spelniveau zien en verloren ze slechts één set in de vier wedstrijden die ze speelden. In de finale zorgden ze voor een verrassing tegen de Argentijnen Santiago rolla et Luciano Pupo, plaatste nummer 1 in het toernooi en versloeg ze in twee sets: 6/4 en 7/6.

Sinds hij bij de APT kwam, heeft Jérémy negen wedstrijden gespeeld, waarvan de kwartfinale zijn beste prestatie tot nu toe was. Het was dan ook tijdens zijn tiende toernooi, op Spaans grondgebied en in de buurt van zijn huis, dat hij voor de eerste keer tot kampioen werd uitgeroepen, en waarschijnlijk niet de laatste!

We zullen Jérémy zeer binnenkort op de hellingen zien, want het is een drukke maand september die belooft op de APT te zijn, met een Future 1000, twee Opens en een Master van de APT Padel Tour ! Het goede nieuws is dat hij al is mogelijk om te registreren !