Laten we de reis van Kévin (bekend onder het pseudoniem “Kev Tatz” op sociale netwerken), een maker van inhoud die zich toelegt op padel en tennissen. Kévin deelt met ons zijn ervaring, zijn onderdompeling in de wereld van padel, en onthult zijn ambities als speler en contentmaker.

Zijn liefde voor padel

'Ik heb de padel ongeveer vijf jaar geleden tijdens een opleiding waar ook een opleiding bij hoorde padel. Destijds was ik er niet erg in geïnteresseerd, omdat er in mijn regio geen skipistes waren. padel. Alles veranderde echter toen ik naar Toulouse verhuisde: daar ben ik echt begonnen met spelen. Ik heb zelfs mijn allereerste toernooispel gespeeld! Sinds dat eerste toernooi ben ik nooit meer gestopt met spelen, en nu sta ik deze maand op de 1191e plaats in Frankrijk.”

“Ik ben ervan overtuigd dat op de lange termijn de padel zal de populariteit van tennis overtreffen, vooral dankzij de gemakkelijke toegang en de leuke kant. Mijn video's weerspiegelen deze overtuiging: ik focus me vooral op padel, hoewel ik af en toe ook verslag doe van tennistoernooien.”

Lancering van YouTube-kanaal

“Drie maanden nadat ik begon met spelen padel, Ik lanceerde mijn YouTube-kanaal. Ik besefte dat ik veel tijd op de piste doorbracht, vaak aan toernooien deelnam en op zoek was naar partners. Ik heb altijd al inhoud willen creëren over een onderwerp dat mij fascineerde, en de padel werd duidelijk. Het was de perfecte gelegenheid om mijn passie en mijn ervaringen te delen, en zo andere liefhebbers en spelers te helpen deze sport te ontdekken.

Ik heb de kans gehad om veel spelers van hoog niveau te ontmoeten. Ook al heb ik niet met allemaal video's gemaakt, ik heb met ze samengewerkt tijdens verschillende toernooien, met name tijdens de Franse kampioenschappen en de P2000. Door deze bijeenkomsten kon ik meer leren over de wereld van de concurrentie.”

Zijn favoriete video

“Als ik maar één van mijn video’s zou moeten houden, zou dat het zijn die met Bastien Blanqué. Bastien was de eerste die mij een project toevertrouwde.”

Kev Tatz en Bastien Blanque

De doelstellingen voor 2024

“In 2024 is mijn belangrijkste doel om andere contentmakers te ontmoeten die onlangs in de business zijn gekomen. padel op Youtube. Ik wil kwaliteitsvideo's maken om mijn kanaal te laten groeien. Ik was een van de eersten met Julien Seurin om inhoud uitsluitend op de padel, en nu wil ik opvallen door unieke video's aan te bieden. Ik wil ook de nieuwe generatie die in de wereld arriveert onder de aandacht blijven brengen padel, dit jaar komen er meerdere video's met jongeren op mijn kanaal.

Kev Tatz

Mijn doel als speler is om zo snel mogelijk in de top 1 te komen. Vorig jaar werd ik tegengehouden door een enkelblessure, maar nu ben ik vastbesloten de verloren tijd in te halen! En op mijn kanaal wil ik de padel door meeslepende verslaggeving.”

Dorian Massy

Nieuwe volger van padelIk ben gefascineerd door deze dynamische sport die strategie en behendigheid combineert. Ik vind in de padel een nieuwe passie om te ontdekken en met u te delen Padel Magazine.