Emmanuel TECLES, Black Crown-speler, keert terug op zijn racket: de SKY.

De Black Crown SKY heeft een zeer mooi ontwerp met een zeef met een flitsende roze en zwarte esthetiek. Dit racket verleidde me snel zodra het in de hand werd genomen.

De gewichtsverdeling en consistentie suggereerden een prestatie-racket en comfortabel. Het gewicht varieert van 350 gr tot 370 gr. Dit racket, waarvan de zeef rond is, verrast met zijn kracht, terwijl het verondersteld wordt voornamelijk een racket te zijn terwijl het onder controle is.

Ik speel bijna een jaar met de SKY, ik paste me heel snel aan met de gewenste vermogenssensaties, wat zijn eerste functie is, op de voet gevolgd door de besturing. Inderdaad, het spel van precisie en dosering wordt echt vergemakkelijkt door deze pala.

Na twee elementen in mijn spel te hebben verzameld, is het waar dat deze goede grip en consistentie me ook een aangenaam comfortabel comfort bieden. We voelen "de potencia" aan het einde van de arm.

De high-end veelzijdigheid van dit racket gericht op de kracht stelt me ​​in staat om mijn beste in mijn praktijk te bereiken. Vamos Balck Crown.

 

Franck Binisti

Franck Binisti ontdekt de padel in de Club des Pyramides in 2009 in de regio Parijs. Sinds padel maakt deel uit van zijn leven. Je ziet hem vaak op tournee door Frankrijk om de grote evenementen van te verslaan padel français.