Laurent Maistret (TV-presentator) van Team Bleu Laura Clergue gaf ons een paar minuten om ons te vertellen over de gebeurtenis van de All Star Remontada van Betclic Remontada Padel.

Fan van padel

Ik tenniste voor de lol en ik heb een vriend die veel tennis speelt. padel. Hij liet mij kennismaken met deze sport, in een club in Thiais. Ik zei altijd tegen mezelf dat ik het eens zou proberen padel. En toen ik eenmaal de padel, ik was meteen verslaafd!

Ik heb nog niet de kans gehad om toernooien te spelen, maar ik zou het graag willen. De eerste keren dat ik speelde padel, Ik had wat moeite om mijn plek te vinden, of ik nu rechts of links wilde spelen. In eerste instantie maakte het me niet zoveel uit, het maakte me niet zoveel uit, maar in werkelijkheid besefte ik al snel dat ik me op mijn gemak voelde aan de rechterkant. We weten dat de tacticus vaak meer naar rechts staat en de ‘showman’ meer naar links. Maar ik vind het leuk om beide rollen te hebben.

Verbetering van uw praktijk

Ik volg de sport actief op sociale netwerken, ik kijk en leer ook via tutorials om mijn techniek en mijn positie te verbeteren. Ik leerde de ramen in het veld begrijpen, ik probeer kalm te zijn. We hoeven de bal niet te haasten en alle kanten op te rennen. Je hoeft alleen maar een gevoel voor richting te hebben, zoals bij biljart, je anticipeert waar de bal naartoe gaat. Met oefening en gewoonte leer je de ramen temmen.

Speel om padel filmen

Ik was op een shoot die net was afgelopen in Malaga, “Les Apprentis Champions”, en zodra we een vrij moment of een vrije dag hadden, gingen we allemaal spelen padel.

Wil spelen met Laura Clergue, haar aanvoerder

Ik zou graag meer met Laura willen communiceren en een paar wedstrijden met haar willen spelen. Als je met een professionele speelster als zij speelt en met haar ervaring als Canal+-consulent... weet ik zeker dat ze mij enorm zou helpen verbeteren. Aarzel niet om de padel, zodra we spelen zijn we er helemaal in, we stoppen niet!

Lea Deutsch

Gepassioneerd over Padel sinds 2018 met talloze ervaringen op het gebied van communicatie en contentcreatie, wil ik mijn passie met u delen via mijn geschriften.