Marie Lefèvre, inwoner van Nantes, vertelt over de redenen die tot haar aanleiding hebben gegeven scheiding van Mélanie Ros en zijn nieuwe alliantie met Jennifer Denécheau.

De redenen voor zijn scheiding van Mélanie Ros

“We begonnen ons avontuur samen vóór Covid en na een aantal jaren samenwerken voelden we de behoefte om te veranderen. De redenen voor onze scheiding zijn divers, maar het belangrijkste is dat we allebei wilden evolueren in ons spel. Mélanie had altijd een voorkeur voor het rechtse spel, en het is waar dat we een routine waren binnengetreden die, in Op de lange termijn konden we niet langer vooruitgang boeken zoals we wilden.

Met dit in ons achterhoofd hebben wij besloten om uit elkaar te gaan. We hadden het gevoel dat we stagneerden. Het veranderen van partners is een interessante stap om vooruitgang te boeken, om iets nieuws aan onze aanpak en onze strategie toe te voegen.”

Zijn nieuwe partner

“Het is met deze filosofie van vernieuwing en evolutie waarmee ik zal samenwerken Jennifer Denécheau voor in ieder geval de volgende drie toernooien. Ze gaat links spelen, ze wil van kant wisselen omdat ze voorheen rechts speelde Marie Boura. Onze samenwerking is aanvankelijk gepland voor een korte periode, maar ik ben ervan overtuigd dat als onze chemie goed is, en ik twijfel er niet aan dat dit het geval is, onze samenwerking veel verder zal reiken dan deze drie toernooien. Er gaat een nieuwe pagina open en ik kan niet wachten om te zien waar het ons naartoe brengt.

Onze volgende toernooien zullen zijn Bordeaux P1500 die over tien dagen plaatsvindt, dan gaan we richting de P1000 van Angers, dat plaatsvindt vlakbij mijn huis. En tot slot doen wij ook mee P1000 uit Rouen. '

De doelstellingen voor 2024

Voor 2024 wil ik mijn spelniveau verhogen door agressiever te worden op de baan en mijn strategie te verfijnen. De ranking is natuurlijk belangrijk, maar het is niet mijn hoofddoel. Als ik kan terug naar de top 10, het zal fantastisch zijn, maar het is niet mijn focus. Waar ik vooral naar op zoek ben, is goede resultaten behalen in grote toernooien, met name de P2000, de Franse kampioenschappen, en deelnemen aan enkele FIP-toernooien.

Marie Lefèvre

Een mogelijke terugkeer met Mélanie?

Dat zou ik zeggen in de wereld van padel, niets is ooit definitief. Voorlopig is onze scheiding recent en zijn we allebei gefocust op onze nieuwe paden. Ik sta echter open voor het idee om in de toekomst weer met haar te spelen.”

Krediet op de omslagfoto: Quentin Lajeunesse – Ouest France

Dorian Massy

Nieuwe volger van padelIk ben gefascineerd door deze dynamische sport die strategie en behendigheid combineert. Ik vind in de padel een nieuwe passie om te ontdekken en met u te delen Padel Magazine.