We hebben er al over gesproken, Marta Marrero zal optreden zijn grote comeback tijdens P2 Bordeaux. En de voormalige nummer 1, die wordt vergezeld door Aranzazu Osoro, is niet van plan terug te keren om de cijfers goed te maken.

En effet, zoals Fernando Belasteguin, de 41-jarige speler, komt terug om competitief te zijn, zoals ze aan onze collega's bij Diario Sport uitlegde:

“Ik wil het plezier op het veld herontdekken, dat is wat ik de afgelopen twee jaar heb gemist. Ik was de competitieve geest kwijtgeraakt die mij kenmerkte. En uiteraard wil ik het gevoel hebben dat ik met iedereen kan concurreren, en ik droom ervan de finale te bereiken. Ik weet dat het niet gemakkelijk zal zijn.''

Niet alleen vanwege haar leeftijd, maar ook vanwege de nieuwe organisatie die ze moet opzetten:

“Het idee is om met mijn gezin en mijn dochter te reizen. Maar het is veel complexer. In deze tijd van het seizoen reizen we weliswaar meer naar Europa, maar dat zal ingewikkeld zijn.”

“Nu train ik alleen nog maar in de ochtend en breng ik de middag door met mijn dochter. Vroeger had ik alle tijd die ik wilde.”

Ondanks deze veranderingen behoudt Marta haar fortuin, en het fortuin dat zichzelf ziet voortbestaan “zolang ze het wil en haar lichaam het toelaat” Ik kijk ernaar uit om haar debuut te maken op Roland Garros als tennisser padel "

“Ik speelde daar al toen ik tennisser was en nu wil ik de ervaring als tennisser heel graag uitproberen. padel. De laatste keer dat ik daar speelde, was ik 24.”

Maar voordat Marta eind september naar Parijs gaat, maakt Marta dit weekend haar grote terugkeer naar Bordeaux!

Xan is een fan van padel. Maar ook rugby! En zijn berichten zijn net zo pittig. Fysieke trainer van meerdere padel, vindt hij atypische posts of behandelt hij actuele onderwerpen. Het geeft je ook enkele tips om je lichaamsbouw voor de padel. Het is duidelijk dat hij zijn aanvallende stijl oplegt zoals op het gebied van padel !