Line Meites (13 FFT) en Wendy Barsotti (23 FFT) besloten hun krachten te bundelen in 2020. De mogelijkheid om meer te leren over deze nieuwe vereniging.

Padel Magazine : Vertel ons iets over dit nieuwe paar?

Line Meites : Nieuw jaar, nieuwe partner! Dit jaar accepteerde Wendy mijn uitnodiging 🙂 dus we zullen het seizoen samen in Frankrijk spelen. In Spanje moet ik nog beslissen, de verzoeken zijn talrijk ...

Wendy Barsotti : Ik ben erg blij dat ik het seizoen met Line kan delen. Ik weet dat het me veel op het veld zal brengen, of het nu tactisch of mentaal is! We hebben een relatie ontwikkeld die ons vertrouwen in het veld geeft, en dat is vooral wat ik nodig heb!

PM: Wie speelt er links? Line en haar verwoestende slag?

LM : Wendy staat stil en speelt dit jaar links. Tenzij er geen bal vrijkomt, zullen we veranderen, gezien mijn gemak bij het maken van Par 3! Ik heb pre-temporada vuur gemaakt, je kunt je voorstellen! Ik ben bijna klaar om te vechten ...

PM: Oké, dus Wendy links en Line rechts ... Wendy, we hebben je nog lang niet gezien op het circuit, speel je al lang op Padel?

WB : Ik speel nu een jaar Padel en begon afgelopen april aan wedstrijden. Het is erg recent, maar ik speel al vanaf mijn vijfde tennis, dus ik had op sommige manieren al de basis.

PM : Al 23e in Frankrijk na een jaar padel, wat zijn je doelen in deze sport?

WB : Mijn ultieme doel is om lid te worden van het Franse team! Het is echt iets dat me doet dromen. Ik ben gestopt met tennis, nu is het 100% padel!

PM : We stellen ons voor dat de hulp van Johan (Bergeron) kostbaar kan zijn om daar te komen?

WB : Het feit dat ik bij Johan ben en zijn padel van buitenaf leef, maakt dat ik het ook van binnenuit wil leven. Ik volg hem zoveel mogelijk op zijn toernooien en ik leer veel door te kijken. Hij geeft me advies en ik luister heel aandachtig naar hem. Ik vind het heel leuk om dit allemaal met hem te delen.

PM: En voor dit seizoen de meisjes? Specifieke doelen?

LM : Ik zal proberen mijn ervaring en mijn kennis van de sport en van de meisjes te brengen om Wendy te helpen zo hoog mogelijk te komen. Ze heeft duidelijk de capaciteit en de motivatie om zich bij het Franse team aan te sluiten! Onze doelen voor het seizoen zijn dus noodzakelijkerwijs hoog.

WB : We zullen deelnemen aan maximaal toernooien! Het is duidelijk dat we onszelf hebben ingesteld om alle P2000 te doen. Mijn doel voor het jaar is om zoveel mogelijk ervaring op te doen om de elite en de Franse top 10 te integreren.

PM: Line, gaat u al uw ervaringen naar Wendy brengen, is dat iets dat belangrijk voor u was?

LM : Ja, ik ben blij om met Wendy te spelen. Ik denk dat we snel onze sporen op de grond zullen vinden. We hebben een geweldige relatie, in opbouw. Het zal me veranderen om een ​​vaste partner voor het seizoen te hebben, na een paar gecompliceerde jaren ...

PM: Nog een laatste woord om te eindigen? Sponsors te bedanken?

WB : Ik wil Julien Pes bedanken die me helpt met de hardware via zijn "French Padel Shop" -site en die me een contract met Head heeft weten te krijgen!

LM : Ik wil Dunlop bedanken, die zo vriendelijk was mij als ambassadeur te houden. We hebben geen hulp voor reizen, training of andere kosten met betrekking tot Padel ... Ik maak van de gelegenheid gebruik om donaties op te roepen! Met een goed hart, dames en heren!

Xan is een fan van padel. Maar ook rugby! En zijn berichten zijn net zo pittig. Fysieke trainer van verschillende padelspelers, hij vindt atypische berichten of handelt over actuele onderwerpen. Het geeft je ook enkele tips om je lichaamsbouw voor padel te ontwikkelen. Het is duidelijk dat hij zijn aanvallende stijl oplegt zoals op het padelveld!