Na een jaar 2020 bij Madrid, Nicolas Trancart is terug in Frankrijk. Hij vertelt Padel Magazine zijn ervaring in Spanje, redenen voor zijn terugkeer, en zijn nieuwe uitdagingen voor 2021.

Train met het zeer hoge niveau

“Ik heb eigenlijk maar 5 maanden in Madrid doorgebracht. Ik ging in februari en we waren van maart tot mei opgesloten. Ik moest worden behandeld voor mijn linkerknie, omdat deze al meer dan een jaar pijn doet met een scheur in de patellapees. Dus ik ging terug van begin juli tot eind december.

“Ik heb veel geleerd over het lesgeven in Spaans. Ik zat in een groep op hoog niveau dus ik had de kans om de bal mee te slaan Juan Martin Diaz, Chingotto, Di Nenno. Het was echt heel verrijkend.

Ik heb er veel over geleerd techniek, Op de tactique. Dus ik blijf veel positiefs. Dit zal me helpen in mijn werk, want mijn # 1 doel was: hervat dan de coaching padel. '

De redenen voor zijn terugkeer naar Frankrijk

“De redenen voor mijn terugkeer zijn heel simpel: ik had familieproblemen waardoor ik me realiseerde dat het moeilijk was om ver weg te zijn.

De tweede reden is dat ik bij de Covid de sponsors een beetje verpest moet hebben. Financieel het is erg ingewikkeld om voor training en huur te betalen zonder dat er geld binnenkomt. '

"De eerste doelstelling is om mij te behandelen"

“Mijn peesbreuk is teruggekomen. Ik hervat de behandeling vanaf volgende week. ik wil zorg voor mezelf en herwinnen plezier spelen.

wetende dat Thomas (Leygue) en Bastien (Blanqué) spelen samen, Dus ik zal niet zo competitief kunnen zijn als wanneer ik met een van de twee had gespeeld ... Dus besloot ik me in eerste instantie vooral aan mijn gezondheid te wijden, en voor de rest zullen we zien. We zouden al toernooien moeten kunnen doen ... "

gemakkelijke trancart padel uitdrukking humor

Een reünie voor 2021?

“Om weer plezier te krijgen, is de kans groot dat ik weer ga spelen met mijn ex-partner Yoann Roumy wie neemt het over padel ook. We hebben er een beetje over gesproken, maar het is zeer waarschijnlijk dat we weer samen zullen spelen.

Ze is een persoon die ik aanbid. Ik hou van zijn karakter en we zijn erg complementair op het veld. Het kost wat oefening om weer op het niveau te komen, maar het doel is om weer plezier te hebben. "

Roumy padel trancart wond

Blauwe, witte en rode ambities?

"Het Franse team is altijd een doelpunt geweest. Ik geef toe dat het zonder met Thomas of Bastien te spelen een beetje ingewikkeld kan zijn om op zoek te gaan naar grote teams en mijn vooruitgang te laten zien.

Ik begin ook tegen mezelf te zeggen dat mijn doelen van bijna 30, met een jaar zonder werken, ook een beetje zijn veranderd. Vroeger was het echt een grote wens voor mij om dit Franse team te bereiken, en Ik begin me er geleidelijk van los te maken, om echt weer plezier te willen hebben, te verbeteren en vooral plezier te hebben in toernooien! "

Lorenzo Lecci López

Aan zijn namen kunnen we zijn Spaanse en Italiaanse afkomst raden. Lorenzo is een meertalige gepassioneerd door sport: journalistiek door roeping en evenementen door aanbidding zijn zijn twee benen. De ambitie is om de grootste sportevenementen (Olympische Spelen en WK) te verslaan. Hij is geïnteresseerd in de situatie van padel in Frankrijk, en biedt perspectief voor optimale ontwikkeling.